Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Carnaval al Boca Nord | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Carnaval al Boca Nord

Dissabte 25 de febrer, a partir de les 20h i fins les 2:30h- entrada 3€

Gran festa de Carnaval a l’Espai Jove Boca Nord
CARNAVAL CARTELL BOCA w

Els selectors musicals Amenizando Guateques i Gondoleros Pinchadiscos, seran els dos encarregats perquè la festa de carnaval sigui impossible parar de ballar.
amenizando i gondolero

Amenizando Guateques, després d’un parell anys de descans, per responsabilitats familiars, torna a la cabina del Boca Nord, amb la seva millor selecció de temes de groove, música de tots estils amb màxima elegància de mescla. 100% estil L’H.

Gondolero Pinchadiscos, segueix fidel al seu lema “De Pixies a Rafaella”, dins d’aquest mar musical , poden sonar els temes més hits del moment, com clàssics de tots els temps.

Concurs de disfressesLa temàtica d’aquest any pel concurs de disfresses, és les “Series de TV“. Amb premis a la millor disfressa individual i a la de grup. Per participar heu d’arribar abans de les 23:45h, ja que a les 00h farem la entrega de premis.

Tindrem servei de maquillatge gratuït de 21h a 00h.

La festa està organitzada per les entitats:
BocaBloc – Escalada
Salav13 – Audiovisuals
Els benficis de la taquilla aniran destinats a projectes de les entitats a realitzar al mateix Boca Nord.

carnaval-venecia

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda