Barcelona Funky Training

Dissabte 14 de Gener | 17h a 21h

Sala d’Actes Bocanord

banner-funky-training-def

Barcelona Funky Training es una sessió musical mensual representativa del moviment cultural del Hip Hop, dirigida a ballarins, adeptes i a simpatitzants d’aquest moviment amb entrada gratuïta, sense limitació d’edat. Es un espai d’intercanvi de coneixements, d’experiències, estils de ball i visions sobre el món de les danses urbanes gràcies a la participació de ballarins de renom nacional i internacional que ajuden a entendre els verdaders orígens i valors del moviment cultural.

Un dels esdeveniments més esperat i més ben valorat entre els amants de la música i les danses urbanes, sobretot gràcies al magnífic ambient de respecte, qualitat i creació que s’hi respira.

Ens veiem Dissabte 14 de Gener celebrant el primer Funky Training de l’any 2017!!!

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda