Dòrria + The Soul Titoo’s > Boca Ràdio

Dissabte 26 de novembre a les 22h i amb entrada lliure – Sala d’actes

El concert,  que tancarà la marató de més de 24 hores de Boca Ràdio estarà protagonitzat per dos grups, rock i garatge per un costat i per un altre música negra en estat pur!
boca-radio-w

DÒRRIA  22h
dorria-logo
Joan: guitarra i veus
Ignasi: baix i veus
Lo titole: bateria
Miki: guitarra i veu
Pop-rock garage eclèctic. Fem el que podem; guitarres, veus, baix, bateria, palmes, notes dissonants…Som 3 “pixapins” i “lo titole” de Borges. Pretensions: passar el rato. Dòrria fa referència a un poble de la Vall de Ribes, al Ripollès. Maco perquè si. Val la pena visitar-lo. Té una esglèsia neogòtica del segle XVI amb absis doble reforçat. El nostre somni és tocar a Dòrria per festa major. Quan ho haguem aconseguit ens retirarem perque ja no ens quedaran fites musicals. . Alguns dels seus músics formen part de la emissora.

THE SOUL TITOO’S  23h
the-soul-titoos
Veu: Monique Makon
Baix: Juan Garcia
Teclat: Alex Serrano
Guitarra: Jaume Estalella
Bateria: Dani Arias
Saxo: Lauren Michel
Trombó: Aina Calabuig

Presentem un show enèrgic i vibrant que no deixa indiferent a cap tipus de públic. Fem versions de clàssics de la música negra i el soul més actual, passant per alguns temes de
rocksteady. Des d’Aretha Franklin a Amy Winehouse passant per All Green, Nina Simone,
entre d’altres. Malgrat que la banda base és de 5 músics, tenim també una secció de vents per esdeveniments més grans. Monique Makon, va ser una de les veus protagonistes del projecte Cabal Musical, i va participar a les festes de la Mercè 2016.

 LA COCTELERA NEGRA  ha cancelat la seva participació al concert final de la marató, però si que els podrem veure en format acústic, a la tarda de dissabte.

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda