Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Dòrria + The Soul Titoo’s > Boca Ràdio | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Dòrria + The Soul Titoo’s > Boca Ràdio

Dissabte 26 de novembre a les 22h i amb entrada lliure – Sala d’actes

El concert,  que tancarà la marató de més de 24 hores de Boca Ràdio estarà protagonitzat per dos grups, rock i garatge per un costat i per un altre música negra en estat pur!
boca-radio-w

DÒRRIA  22h
dorria-logo
Joan: guitarra i veus
Ignasi: baix i veus
Lo titole: bateria
Miki: guitarra i veu
Pop-rock garage eclèctic. Fem el que podem; guitarres, veus, baix, bateria, palmes, notes dissonants…Som 3 “pixapins” i “lo titole” de Borges. Pretensions: passar el rato. Dòrria fa referència a un poble de la Vall de Ribes, al Ripollès. Maco perquè si. Val la pena visitar-lo. Té una esglèsia neogòtica del segle XVI amb absis doble reforçat. El nostre somni és tocar a Dòrria per festa major. Quan ho haguem aconseguit ens retirarem perque ja no ens quedaran fites musicals. . Alguns dels seus músics formen part de la emissora.

THE SOUL TITOO’S  23h
the-soul-titoos
Veu: Monique Makon
Baix: Juan Garcia
Teclat: Alex Serrano
Guitarra: Jaume Estalella
Bateria: Dani Arias
Saxo: Lauren Michel
Trombó: Aina Calabuig

Presentem un show enèrgic i vibrant que no deixa indiferent a cap tipus de públic. Fem versions de clàssics de la música negra i el soul més actual, passant per alguns temes de
rocksteady. Des d’Aretha Franklin a Amy Winehouse passant per All Green, Nina Simone,
entre d’altres. Malgrat que la banda base és de 5 músics, tenim també una secció de vents per esdeveniments més grans. Monique Makon, va ser una de les veus protagonistes del projecte Cabal Musical, i va participar a les festes de la Mercè 2016.

 LA COCTELERA NEGRA  ha cancelat la seva participació al concert final de la marató, però si que els podrem veure en format acústic, a la tarda de dissabte.

 

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda