Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Mercat d’Art Jove 2016 | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Mercat d’Art Jove 2016

MERCAT D’ART JOVE BOCANORD _ 10 de desembre de 11h a 20h

RAMBLA DEL CARMEL (ENTRE C/ DANTE ALIGHIERI I C/ DE LES LLETRES)

detalle-m3“Aquest nadal regala amb art…!” és l’eslògan que es fa sentir fa quatre anys, i que vol llençar-se per cinquena vegada a la Rambla del Carmel, el 10 de desembre, faci fred o no!

Tindrem quasi 60 taules amb diferents temàtiques des de  dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda, edició musical, tot prenent com a base, propostes joves, innovadores i de producció pròpia.

En paral·lel hem convidat diferents espectacles per animar-nos encara més el dia!

AFRICA |ALBA ESTEVE | ALMAGAMA ESPAI DE CREACIÓ | ALQUIMIA | AMARTE | ANABEL QUINTANA | ANNA CLARIANA | ANNY PAVLIDOU | ANYERLI_BCN | APEDACITOS | ARAL & LA PINXE | AROART | ATACO | CAMIL ARMAS ROCHA ILUSTRACIÓN | CARLA LUQUE IL·LUSTRACIONS | CASKBEL | DAI LUK ART | DANIKA FUENTES | DETESTOELESPUMILLON | ESTHER BERNAL | EVA CASANOVA | FIMIKAS | FRISFRAS | GABRIEL LLINÀS SOTO | ISAAC RODÓ| ISISART | LA MARE DE TANO |LAIA CARRERA |LAURA ALDEA |LINOPAPER ENCUADERNACIÓN |Mª LUISA CASADO | MAHALO |MARIA LUISA CASADO |MARIA TARRAGO |MARTA JARQUE | MAYTASUNA | MMR | MONTSE ORTA | MORALES & VICTORIA | PARADISE COME TO ME ILUSTRACIONES | PATRICIACSPHOTOGRAPHY | PINNKYE I YOYA | RICOU | SARA MORI | SECLE | SILVIA RODÓ | SONIA MF | TAMDEM COSTURA | TIEMPO DE DESCONEXIÓN | VIOLETA TRUJILLO | 3 TURONS.

 

PROGRAMA MERCAT D’ART JOVE 2016:

11:00h – Apertura amb percussió de Batubaroa

11:30h _ Rocio Seligrat Quartet (Jazz)

13.30h _ Sergio & Cristian  (Guitarra Flamenca)

16:00h _ The Soul Titoo’s (Soul blues y Funky)

18:00h_ Three Cool Cats (Swing i Jazz de New Orleans)

20:00h_Kari Panska (Dance & Light HulaHoop)

per la tarda: AME TEATHRE

mercat-dart-composicion

promo-mercat

mercat-dart-convocatoria-i-bases-2016

 

 

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda