Mercat d’Art Jove 2016

MERCAT D’ART JOVE BOCANORD _ 10 de desembre de 11h a 20h

RAMBLA DEL CARMEL (ENTRE C/ DANTE ALIGHIERI I C/ DE LES LLETRES)

detalle-m3“Aquest nadal regala amb art…!” és l’eslògan que es fa sentir fa quatre anys, i que vol llençar-se per cinquena vegada a la Rambla del Carmel, el 10 de desembre, faci fred o no!

Tindrem quasi 60 taules amb diferents temàtiques des de  dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda, edició musical, tot prenent com a base, propostes joves, innovadores i de producció pròpia.

En paral·lel hem convidat diferents espectacles per animar-nos encara més el dia!

AFRICA |ALBA ESTEVE | ALMAGAMA ESPAI DE CREACIÓ | ALQUIMIA | AMARTE | ANABEL QUINTANA | ANNA CLARIANA | ANNY PAVLIDOU | ANYERLI_BCN | APEDACITOS | ARAL & LA PINXE | AROART | ATACO | CAMIL ARMAS ROCHA ILUSTRACIÓN | CARLA LUQUE IL·LUSTRACIONS | CASKBEL | DAI LUK ART | DANIKA FUENTES | DETESTOELESPUMILLON | ESTHER BERNAL | EVA CASANOVA | FIMIKAS | FRISFRAS | GABRIEL LLINÀS SOTO | ISAAC RODÓ| ISISART | LA MARE DE TANO |LAIA CARRERA |LAURA ALDEA |LINOPAPER ENCUADERNACIÓN |Mª LUISA CASADO | MAHALO |MARIA LUISA CASADO |MARIA TARRAGO |MARTA JARQUE | MAYTASUNA | MMR | MONTSE ORTA | MORALES & VICTORIA | PARADISE COME TO ME ILUSTRACIONES | PATRICIACSPHOTOGRAPHY | PINNKYE I YOYA | RICOU | SARA MORI | SECLE | SILVIA RODÓ | SONIA MF | TAMDEM COSTURA | TIEMPO DE DESCONEXIÓN | VIOLETA TRUJILLO | 3 TURONS.

 

PROGRAMA MERCAT D’ART JOVE 2016:

11:00h – Apertura amb percussió de Batubaroa

11:30h _ Rocio Seligrat Quartet (Jazz)

13.30h _ Sergio & Cristian  (Guitarra Flamenca)

16:00h _ The Soul Titoo’s (Soul blues y Funky)

18:00h_ Three Cool Cats (Swing i Jazz de New Orleans)

20:00h_Kari Panska (Dance & Light HulaHoop)

per la tarda: AME TEATHRE

mercat-dart-composicion

promo-mercat

mercat-dart-convocatoria-i-bases-2016

 

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda