vacabaret2016w
Categoria: Agenda, teatre.

Vacabaret – Projecte Vaca

18 de novembre a les 21.30h | entrada 5€

VACABARET

Sota el títol D’amor i altres qüestions si és que n’hi ha, el Vakabaret es renova amb una proposta més íntima i reflexiva a través de números individuals i corals. “De tot el que he fet fins ara per canviar el món, deixar els posicionaments, Ser dona i comprendre-ho tot”, és el punt de partida de l’espectacle d’aquest any.

vacabaret2016w

PROJECTE VACA

NOVEMBRE VACA és la Mostra que anualment recull les creacions fetes per les sòcies de Projecte Vaca. Com és tradició, la programació d’aquest any proposa un gresol atrevit i variat que representa cadascun dels compromisos i voluntats que caracteritzen l’associació i que són:

–         ser un territori creatiu i afavorir-ne la creativitat
–         oferir un espai on desenvolupar l’art de la dona que conta i hi compta
–         crear un teixit de vincles  d’inspiració i d expressió
–         promoure un lloc de participació  intercanvi i transformació personal i social
–         comprometre’s amb la dona creadora i la societat que l’envolta

L’objectiu de l’associació passa per estimular la recerca, l’estudi i la promoció de les propostes fetes per dones a les arts escèniques, acollint les iniciatives plantejades per les creadores vinculades a Projecte VACA i apostant pel treball col·lectiu.

Projecte Vaca reclama
LA VISIBILITAT DEL TALENT I LES PROPOSTES DE LA DONA
EN LES ARTS ESCÈNIQUES

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda