bocaradio-marato-ma-i-micro
Categoria: Agenda.

Marató 24h de Boca Ràdio

Divendres 25 de novembre a les 22h – amb entrada lliure
Marató de més de 24 hores de ràdio en directe!
boca-radio-w

BOCA RÀDIO, la emissora amb seu social al Boca Nord, celebra la segona marató de 24 hores de ràdio en directe. Una marató on l’objectiu és donar veu a entitats i associacions de joves del districte d’Horta-Guinardó i de Barcelona en general. També hi haurà lloc per actuacions musicals (de petit format/acústic) durant tot el dia i nit.
Dissabte 26 a les 21:30h (amb entrada lliure) es farà un concert* amb  els grups:
Dòrria, The Soul Titoo’s, que servirà de clausura d’aquesta marató radiofònica.

Mira com va anar la primera Marató – enllaç Btv
Si formes part d’una entitat i/o associació i vols dir la teva, o tens una proposta musical i vols tocar en directe, comunica’t amb bocaradio@bocaradio.org
També pots entrar al facebook.
bocaradio-gent-2016

Ens pots escoltar al 90.1 FM (si estàs pels barris del Carmel, Taxonera, Horta, Font de’n Fragues, el districte de Nou Barris i les ciutats de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma) i des de qualsevol lloc del planeta per internet a www.bocaradio.org i als diferents podcast dels programes.

La Marató de Boca Ràdio acabarà amb un concert a la sala d’actes del Boca Nord. Que posarà el final espectacular a aquesta marató de més de 24 de ràdio en directe.

*dissabte 26 de novembre a les 22h i amb entrada lliure

El concert,  estarà protagonitzat per tres grups:
DÒRRIA 
dorria-logo
Joan: guitarra i veus
Ignasi: baix i veus
Lo titole: bateria
Miki: guitarra i veu
Pop-rock garage eclèctic. Fem el que podem; guitarres, veus, baix, bateria, palmes, notes dissonants…Som 3 “pixapins” i “lo titole” de Borges. Pretensions: passar el rato. Dòrria fa referència a un poble de la Vall de Ribes, al Ripollès. Maco perquè si. Val la pena visitar-lo. Té una esglèsia neogòtica del segle XVI amb absis doble reforçat. El nostre somni és tocar a Dòrria per festa major. Quan ho haguem aconseguit ens retirarem perque ja no ens quedaran fites musicals. . Alguns dels seus músics formen part de la emissora.

THE SOUL TITOO’S 
the-soul-titoos
Veu: Monique Makon
Baix: Juan Garcia
Teclat: Alex Serrano
Guitarra: Jaume Estalella
Bateria: Dani Arias
Saxo: Lauren Michel
Trombó: Aina Calabuig

Presentem un show enèrgic i vibrant que no deixa indiferent a cap tipus de públic. Fem versions de clàssics de la música negra i el soul més actual, passant per alguns temes de
rocksteady. Des d’Aretha Franklin a Amy Winehouse passant per All Green, Nina Simone,
entre d’altres. Malgrat que la banda base és de 5 músics, tenim també una secció de vents per esdeveniments més grans. Monique Makon, va ser una de les veus protagonistes del projecte Cabal Musical, i va participar a les festes de la Mercè 2016.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda