Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Festa Brasil | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Festa Brasil

Dissabte 19 de novembre
festabrasil16

El grup de percussió brasilera Batubaroa, resident a Boca Nord, organitza aquesta trobada de músiques d’arrel brasilera. Amb taller, concert i sessió de dj.
17:30H TALLER
20H-0:30H CONCERTS
Concerts 5€. Taller + Concerts 15€.

17:30h Taller de Batucada amb Crá Rosa.

cra-rosa
Cláudio Ramos Rosa, percussionista conegut en el món de la música com a CRA Rosa va néixer a la ciutat de Salvador de Bahia (Brasil) el 1979. Va cursar carrera a l’escola de percussió de la UFBA (Universidade Federal da Bahia) abans d’instal·lar-se a Espanya .
A partir dels 15 anys d’edat va passar per diversos grups de variats estils fins arribar al Arrastao dóna Timbalada (Projecte creat per Carlinhos Brown). Allà va ser on va ampliar els seus coneixements musicals tenint l’oportunitat de participar durant dos anys d’aquest projecte i participar de la gravació de la pel·lícula Rhythms of the World del Grup nord-americà Stomp amb aquest mateix projecte.
Inscripcions a través del correu info@batubaroa.org

Amb l’actuació dels grups:
Batubaroa Escola
batubaroa-escola

Els alumnes de l’Escola de Batubaroa, seran el toc d’inici d’aquesta marató musical d’arrel brasilera.

Lulamae Blue
lulamae-blue

Lulamae Blue, guitarrista, compositora i cantant, inicia aquest projecte en solitari al maig de 2014, després d’haver format part de nombroses formacions d’estils molt diferents. Lulamae Blue n’és el resum, és pop acústic cantat en català i portuguès, a camí entre la música brasilera, el pop d’autor i el jazz.
Foto: Maria Zambrano

Mandacaru
mandacaru

Mandacaru és un projecte que s’inspira en manifestacions populars amb influència africana i, a partir de ritmes tradicionals, construeix arranjaments i repertori autoral. El grup és format per percussió, veu i guitarra.
En el seu primer espectacle, Sons de la Terra, el projecte proposa un viatge musical per Brasil, transitant també per ritmes que van influenciar les manifestacions que floreixen en sòl brasiler.
És un viatge musical mestís i autèntic que desconstrueix les matrius rítmiques i suggereix un altre vestidura per la tradició. Jabu Morales, Ana Claudia Paschoal, Cecilia Debergh, Charly Lopez, Pedro Bastos João.

Yorubahia
yorubahia-banda-graff

Yorubahia neix amb l’objectiu de difondre el moviment músicocultural
nascut a Bahia (Brasil), una combinació de música, ball i
bon ambient. Robson Bonfim Rodrigues, Paulinho da Bahia, Charly Hinojosa.

 Batubaroa
batubaroa apolo
El grup de percussió brasilera Batubaroa (resident als bucs d’assaig del Boca Nord) va néixer el 2004 com a resultat de l’interès d’un grup d’amics que a Torre Baró (Barcelona) es van ajuntar per aprendre més sobre la percussió, la música i la cultura brasilera. Des de llavors el grup ha anat evolucionant tant en línia musical com a components.

L’any 2012, després de molt esforç, perseverança, interès, dedicació i una gran “onada” de nous fitxatges amb molt entusiasme, Batubaroa reviu amb una nova imatge, nous ritmes i coreografies i comença una de les seves millors etapes.

L’Associació Musical, Cultural i Educativa Batubaroa va ser fundada el 2013 amb l’objectiu de brindar cobertura, suport i reconeixement legal al grup de percussió brasilera Batubaroa. Com a projectes principals de l’associació hi ha el grup de percussió brasilera Batubaroa i Batubaroa Escola.

I com a fi de festa Dj Batu, ens regalarà la millor música per acabar la nit!

Informa’t a la web de Batubaroa, o al esdeveniment del Facebook.

brasil1.jpg

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda