Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Xerrada/Assessorament: Gestió professional de grups i bandes musicals | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Xerrada/Assessorament: Gestió professional de grups i bandes musicals

Divendres 4 de novembre  de 18h a 20:30h

Aquesta tardor fem un cicle de Xerrades/Tallers per a joves amb empenta creativa.
El primer divendres de mes a l’Espai Jove Boca Nord.

musicmentoring pano

4/11 – 18h-20:30h **

Gestió professional de grups i bandes musicals. Perquè no tot és la música…

Estratègies, organització i desenvolupament del teu projecte musical. Xerrada d’assessorament.

En aquesta xerrada abordarem els passos a seguir per desenvolupar qualsevol projecte musical amb èxit. S’explicaran diferents metodologies i estratègies per portar el projecte a bon port: des de la gestió interna i metodologies de treball, fins a la inserció en el circuit, com ara aconseguir concerts, aparició en premsa, etc.

S’analitzaran casos d’èxit i s’abordaran conceptes per fer créixer el teu projecte professional. S’assessorarà  de manera personalitzada segons les casuístiques del grup.

S’accepten preguntes prèvies a la xerrada escrivint al correu:

xerradaassessorament@musicmentoring.net

Imparteix:

“Flautek”, Miguel Zamarripa. Músic, productor i coach musical. Graduat de l’Esmuc, conta amb una llarga trajectòria en el món de la música en viu, producció musical, producció del directe, així com gestió i manegament musical. Darrerament s’ha especialitzat en el desenvolupament de grups novells i és actualment un dels principals mentors de la inserció amb èxit de diferents projectes musicals en el circuit.

Organitza: Music Mentoring

Entrada lliure, amb aportació voluntària en benefici del projecte Musi Mentoring.

 

2/12 – 18h-20h *

“Estratègies de comunicació per artistes”

Definir els nostres missatges, crear la nostra identitat digital, organitzar la nostra informació i els nostres contactes, fer comunicacions periòdiques  i aprendre a donar valor a les nostres aportacions a les xarxes són algunes de les coses que repassarem durant aquest taller pràctic.
Impartit per  Esther Camacho Soria – Consultora d’emprenedoria creativa – Consell Comarcal del Barcelonès

*entrada lliure amb reserva prèvia a musica@bocanord.cat (abans del 6/10) Places limitades!!!
Organitza: Artticco mitjançant el  Departament de Joventut – Àrea de Drets Socials de lAjuntament de Barcelona.

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda