Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 #Sexo #Amor y otros Whatsapps – Escena Nord (div) – ENTRADES ESGOTADES | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

#Sexo #Amor y otros Whatsapps – Escena Nord (div) – ENTRADES ESGOTADES

ENTRADES ESGOTADES!
Divendres 21 d’octubre – 22h | taquilla inversa

Presentem el Musical  SAYOW “#Sexo #Amor y otros Whatsapps “ Una producció de Tixe’s Company

sexo amor y otros whats app - foto companyia - escena nord 2016

“La era del postureo”

¿A veces te preguntas por qué aquellos pequeños problemas resultan ser grandes catástrofes? ¿Te arrepientes de decisiones que has tomado en la vida? ¿Cómo puede ser que haya leído el whatsapp y no me haya contestado? ¿Estamos saliendo o solamente somos follamigos? Elogiando a las nuevas generaciones e ironizando nuestra estimada actualidad nace SAYOW, un largo viaje a través de seis personalidades muy diferentes que te harán reír, reflexionar e incluso olvidarte de todos tus problemas y dolores de cabeza. 


Intèrprets: Sara Castro · Sònia Garà · Ruth Jovè · Alba Pascual · Oriol Riera · Martí Serrallonga. Música: Pau Serrallonga. Idea original i direcció: Sònia Garà.

 

Reserva d’entrades a produccio@bocanord.cat

 

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu  presenta la sisena residència de creació  ESCENA NORD 2016. L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència.

Consisteix en una beca de residència destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.

escena nord logo

 

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda