jam abril 2015
Categoria: Agenda, Música.

Jam Session – octubre

Divendres 7 d’octubre a les 21h amb entrada lliure

JAM SESSION
jam abril 2015
Com cada primer divendres de mes, ens trobem al Bar del Boca Nord, tots els amants de la música en directe, per aprendre a improvisar, versionar i jugar, sobretot jugar. Músics habituals dels bucs d’assaig del Boca Nord, i amics del barri. Vine i gaudeix de la màgia de la música en directe. Cada mes la jam està coordinada per una persona diferent, aquest mes el coordinador serà… L’incommesurable, Alfonso Pardo, el rei del #don’tstopthemusic, el rei de les joguines sonores…
alfonso i flauta

De 21h a 22h, horari “especial” per a que grups de música, puguin fer un parell de temes propis. ( reserva prèvia a musica@bocanord.cat)
De 22h a 0:30h, Jam!

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda