CAPÇELERA_2
Categoria: Agenda.

Teatre Musical “SPRING AWAKENING”

Dimarts 28 de juny a les 20h – Entrada 2€

T’agrada el teatre musical? … Vine a l’estrena del musical “Spring Awakening” . Última obra preparada pel taller de teatre musical de Boca Nord.

“Spring Awakening” està basada en la novel·la del mateix títol de Frank Wedekind i ha estat representada  Broadway i altres ciutats europees en diverses ocasions. Aquest cop ens arriba a BocaNord de la má del grup del taller de teatre musical.

SIPNOSI “SPRING AWAKENING”

D’on venen els nens? Com saps si estàs preparat per fer-ho? Com es posa un  preservatiu?

Simples preguntes que, no obstant, tenen la capacitat d’incomodar-nos quan qui ens les exposa és el nostre fill o filla. Com a pares, com a tutors i educadors, el sexe esdevé massa sovint un tema tabú. En reneguem. L’expulsem de la nostra quotidianitat. L’ignorem. “Encara no és el moment” ens diem per justificar-nos. “Són coses de grans” argumentem. Temem que si els en parlem abans de veure’ls preparats estarem esberlant irreversiblement la seva innocència. Però, i si ja ho estan, de preparats? I si necessiten amb urgència respostes clares a les transformacions que pateix llur cos i als impulsos que semblen dominar-los com una tempesta. I si, negant-nos a parlar-ne, els estem exposant a situacions que, no tant sols poden esberlar la innocència, sinó que també poden destrossar una vida?

Què passa si no parlem de sexe?

I, encara més…. Què passa si en parlem?

DIRECCIÓ
Direcció musical……………………………………………Rut Camps
Coreografies i moviment escènic……………..Sílvia López
Direcció i dramatúrgia………………………………..Marcel Clement

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda