CaminArt Pel Carmel 2016

Dissabte, 2 de Juliol 2016

TROBADA: 21:30h, Plaça Mossèn Eduard Piquer

(davant el Santuari Mare de Deu Del Carmel)

PORTEU: llanternes i calçat còmode.

CaminArt és un projecte que es desenvolupa al barri del Carmel i que pretén potenciar l’espai públic amb intervencions i recursos artístics provinents del propi barri, sobretot amb grups i col·lectius de joves artistes amb vinculacions amb l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic del Carmel. CaminART procura explorar la dualitat dels conceptes públic/privat i quotidià/efímer, a partir d’intervencions artístiques en llocs i espais específics del Carmel , que són quotidians per la gent del barri. Carrers, balcons, mercats, voreres, parcs i patis, finestres, mobiliari urbà i altres llocs que esdevindran escenaris improvisats per intervencions artístiques durant el CaminART.

En el CaminArt no és l’artista qui desfila davant del públic estàtic, si no al revés, és el públic que es mou i es troba intervencions artístiques en el seu espai quotidià. Vine a descobrir-les tot passejant pel Carmel.

 

FACEBOOK CAMINART | INSTAGRAM

Caminart 2015 from Espai Jove BocaNord on Vimeo.

 

Caminart 2014 from Espai Jove BocaNord on Vimeo.

 

CAMINART 2013 from Espai Jove BocaNord on Vimeo.

CaminArt 2012 from Espai Jove BocaNord on Vimeo.

 

Caminart pel Carmel 2011 from Espai Jove BocaNord on Vimeo.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda