patrycia 2
Categoria: Agenda, dones, Entitats, Música, ràdio.

Patrycia – Acústics de Boca Ràdio

Dijous 2 de juny  – entrada lliure

20h – Programa especial de Boca Ràdio amb la Xarxa Antirumors i l’Espai Avinyó sobre les comunitats gitanes i també sobre la diversitat arreu de Barcelona.

21h – Concert de Patrycia
patrycia
Patrycia cantant i compositora, veïna del Carmel, va crear la seva primera cançó quan tenia 7 anys i des de llavors no ha parat de posar música a tot el que ha sentit i viscut, entenent la música com una manera de viure. Després d’un període de formació i de passar per diverses formacions emprèn el seu camí en solitari i treu a la llum el seu EP “Melodia Desencadenada”. Actualment està immersa en la gravació del seu nou Single. Una veu molt personal que ens transportarà al seu petit univers de cançons. Escolta la seva música aquí.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda