Curs + Expo: La instal·lació com a eina artística

APUNTA’T AL  CURS  I  A L’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA :

” La instal·lació com a eina de contextualització artística “

Dates: 20, 22, 27, 28 de juny,  de 18:30 a 21h

Com a treball final del curs organitzareu una exposició amb els vostres treballs . Inauguració Exposició Final: 29 de juny a les 19h 

Preu del curs: 30€.
Matricula oberta fins al 12 de juny.

Inscripcions i contacte a : ana@bocanord.cat / info@bocanord.cat

Curs impartit per Irma Marco.

Mira aquí el  programa del curs complert i descarrega’t la ficha inscripció .

cartel curso Irma A3+sangre FINAL

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins  la programació regular de l’espai  d’exposicions del BocaNord.  Tenim l’objectiu de formar joves artistes en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals, i en processos d’instal·lació que responguin a una línia i pensament artístic.

Al finalitzar el curs volem impulsar un comissariat espontani d’una exposició a partir dels artistes participants en el  taller

Per impartir aquesta activitat formativa, Boca Nord ha convidat a la artista Irma Marco. Hem tingut en  compte la seva trajectòria polifacètica, oscil·lant entra el món plàstic i gràfic, l’audiovisual i sonor. Passant també per iniciatives d’edició independent.

Els seus formats expositius,  pluridisciplinàris i  la varietat de materials utilitzats en les seves obres  són fonts segures en aquesta proposta tan teòrica com a empírica.

El curs es realitzarà a l’ESPAI JOVE BOCA NORD. Tindrà una durada de dues setmanes. En total seran  4 sessions de 2,5 h, que culminaràn amb l’organització i muntatge d’ una exposició col·lectiva, que serà el resultat pràctic final. La inauguració de l’exposició col·lectiva tindrà lloc a la SALA D’EXPOSICIONS BOCA NORD el dimecres 29 de juny i estarà oberta al públic fins al 29 de juliol.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda