Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Dia Internacional del Joc | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Dia Internacional del Joc

Dissabte 28 de maig a les 17h
Rambla del Carmel amb el Mirador d’Horta
diadeljoc16 definitiu
Cada any al mes de maig, diferents equipaments i esplais del Districte d’Horta-Guinardó celebrem el Dia Internacional del Joc: jocs de taula, tallers, activitats…

Jugar és la forma que tenim de créixer i construir-nos com a persones. Jugant no només aprenem coses, sinó que creixem harmònicament en totes les àrees del desenvolupament motriu, cognitiu, afectiu i social. Jugant aprenem a enfrontar-nos a reptes, ser pacients, posar-nos en el lloc de l’altre, respectar-lo i valorar-lo. Aprenem quines són les nostres capacitats i els nostres límits, superem dificultats i, en definitiva, aprenem a viure i conviure.

És per això que jugar no només és una activitat per entretenir, sinó que també és un dret, recollit en l’article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant de les Nacions Unides. I per recordar-ho i posar mitjans per garantir que tots els infants tenen accés a espais i estones de joc de qualitat, el 28 de maig celebrem el Dia del Joc.

Però jugar no només és un dret dels infants, sinó que és una activitat saludable, relaxant i plaent al llarg de tota la vida. Jugar és vital per als adults perquè conforma una certa actitud davant de la vida: una actitud lúdica, lliure, amb capacitat de gaudir de la vida, d’obrir-nos al misteri i a la bellesa, i cultiva la pura passió de viure.

Uneix-te a celebrar el Dia del Joc jugant: amb els amics, amb la família, a la feina, al barri, a la teva entitat… n’hi ha prou amb una mica d’actitud lúdica i algunes idees! Jugues?

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda