caparrere w
Categoria: Agenda, dj, Música.

Caparrere DJ Fest

Dissabte 28 de maig a les 21h – entrada lliure
caparrere w

Trobada de dj’s amb els sons més eclèctics i ballables.

ATÚN > Nascut a Ayora (València) al 1975. Crea el projecte multidisciplianar Babel Agatha. Al 2001 Babel Agatha arriba a Barcelona, apadrinats pel Festival LEM, de Gràcia Territori Sonor i sota el seu paraigües participa com a Atún con Olivas al Sonar i diferents festivals internacionals.  uns anys més tard munta el duo ATÓN, amb Ton Llevot.
El seu so és la experimentació, les mescles impossibles amb estil personal, i la fusió d’estils.  Fa més de 3 anys ha tornat al seu poble i el Caparrere Dj Fest, és la excusa perfecte per escoltar els seus temazos.
atun sol 2w

TEJÓN > Nascut a Ayora (València), vindria a ser el deixeble sonor d’Atún. Luis Arbués akka. Tejón, segons el propi Atún mescla millor que Richie Hawtin, un dels pares del techno més elegant i salvatge. A l’Olivia Vermuteria ja és un dels dj clàssics de les seves sessions vermuteres.
tejon

CARTÓN > Cartón és Carla Blanch i Ton Llevot, un duo fantàstic que barregen sons tropicals, psicodèlics i 60’s. No només punxen sinó que també canten i loopegen en directe. Entre les seves session més destacades: Festival Otro Brote (Ayora, 2015), Primavera Sound als Barris (Boca Nord, 2015).
cartón

BARTOLÍ > Des de Tiana, arriba aquest monstre una batedora musical on tot hi cap, Blues, soul, funk, rock, reggae tot adobat amb electrònica, sense limitacions estilístiques… Va formar part del grup NST (No Solo Tecno) i del grup Los  Subwoofus. Escolteu la seva música aquí.
bartolí amb accent

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda