Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Picnic & Break (Pl. Botticelli) | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Picnic & Break (Pl. Botticelli)

Dissabte 16 de juliol – 16h  a 23:o0h – entrada lliure

Primera edició del Picnic & Break. Block party de ball i música  amb DJ’s, break dance, banda de funk en directe, Mc’s, grafitti, zona de ball, food trucks, zona chilling amb hamaques i un munt d’activitats més.
Tot a l’aire lliure i entrada gratuïta a la Pl. Botticelli.

PicnicDanceHall

Hi haurà dues pistes de ball que permetrà espai per tothom i també diferents ritmes i energies de ball. Si vols també pots ballar a qualsevol lloc de la plaça.

dancehall 2 dancehall

PicnicMusic

Durant tota la jornada del Picnic&Break la música serà el fil i el component principal per engendrar el moviment i el ball. Des de les 16 h hi haurà diferents Djs DJ Enzo / Dj Gofio / Dj Koldun que s’organitzaran la tarda en forma de jam, i per tancar la nit tindrem el concert de The Broken Coconuts.

DJ GOFIO

dj gofio

 

DJ ENZO

FB Dj Enzo

dJ ENZON

 

DJ KOLDUN

www.djkoldun.com/

FB Dj Koldun

DJ KOLUM

 

21h

CONCERT “THE BROKEN COCONUTS”

http://thebrokencoconuts.bandcamp.com/releases

12391325_447002408840712_5622285334394896284_n

 

PicnicWalls

Durant aquest dia es podrà pintar lliurement – wildstyle, spray, rodó!

Contacteu ana@bocanord.cat

botticelli 2

PicnicLounge

La marca i botiga d’articles de viatge #unuk serà l’encarregada de preparar l’espai de relaxació al Picnic & ‪#‎Break‬, amb hamaques Ticket To The Moon. Per poder bressolar-se lliurement i gaudir de la festa amb vistes al cel!

hamacas

PicnicFood

Comptarem amb els Foodtruck per el dinar-picnic! Les “carmanyoles” també son benvingudes!

DOSSIER IMG_0680

 

El fotògraf Picnic&Break

El fotògraf ‪#‎professional‬ encarregat d’inmortalitzar la primera edició del Picnic & ‪#‎Break‬ serà el Carlos Preil. Vingueu ben ‪#‎guapos‬!

www.instagram.com/preilabras

fotografo preil

 

Com arribar a la Plaça Botticelli?

La Plaça Botticelli es troba al mig de l’avinguda de l’Estatut, entre Horta i la ronda de Dalt. Els transports que teniu més a prop són les sortides de metro Montbau (línia verda) i Horta (línia blava) i el bus V21.

mapa botticelli

Aprofita al minut! El dia passarà volant!

(i ballant!)

picnic & break
Mira l’esdeveniment del Facebook.

Organitzat per : BCN HH collective  i Espai Jove BocaNord

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda