Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 FRICS | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

FRICS

Dissabte 14 de maig – 10:30h a 22:00h – Jardins del Príncep de Girona ( +lloc )

frics

FRICS   és una fira tecnològica i social on podreu trobar  entitats i col·lectius que estan desenvolupant projectes joves entorn al món  de la fabricació digital i maker :  robòtica, impressores 3D,  tallers d’auto-fabricació d’instruments, tecnologia digital i propostes sociolaborals  dins del sector social.

Si t’agrada el món maker , la robòtica i fabricar els teus aparells  digitals no t’ho pots perdre!!. Vine a la fira Frics… Trobaràs un munt de gent com tu i podràs compartir coneixements, realitzar tallers i assistir a conferencies i demostracions.
La fira està organitzada per  l’Associació Tangencial , l’ Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic del Guinardó, i té el suport del Districte d’Horta-Guinardó.

Dins la fira prodreu trobar diferents espais:  

∴Espai expositors:  espais on  les associacions, entitats i col·lectius participants t’explicaran  i mostraran els seus projectes.

∴Espai de tallers infantils i joves:  robòtica, impressores 3D, drons, etc…

∴Espai conferencies:  conferencies. presentacions i demostracions de diferents projectes i enginys tecnològics i socials.

∴Espai actuacions: durant tot el dia haurà actuacions de petit format on la tecnologia ha estat posada al servei de la creació cultural: concerts, actuacions, performances, etc..

Si vols participar a la Fira FRICS posant un estant o explicant les teves experiències ho pots fer omplint aquest  FORMULARI PARTICIPACIÓ

+ INFO:

Consulta el facebook.

Web http://frics.tech/

Per a mes informació:   info@frics.tech

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda