FRICS

Dissabte 14 de maig – 10:30h a 22:00h – Jardins del Príncep de Girona ( +lloc )

frics

FRICS   és una fira tecnològica i social on podreu trobar  entitats i col·lectius que estan desenvolupant projectes joves entorn al món  de la fabricació digital i maker :  robòtica, impressores 3D,  tallers d’auto-fabricació d’instruments, tecnologia digital i propostes sociolaborals  dins del sector social.

Si t’agrada el món maker , la robòtica i fabricar els teus aparells  digitals no t’ho pots perdre!!. Vine a la fira Frics… Trobaràs un munt de gent com tu i podràs compartir coneixements, realitzar tallers i assistir a conferencies i demostracions.
La fira està organitzada per  l’Associació Tangencial , l’ Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic del Guinardó, i té el suport del Districte d’Horta-Guinardó.

Dins la fira prodreu trobar diferents espais:  

∴Espai expositors:  espais on  les associacions, entitats i col·lectius participants t’explicaran  i mostraran els seus projectes.

∴Espai de tallers infantils i joves:  robòtica, impressores 3D, drons, etc…

∴Espai conferencies:  conferencies. presentacions i demostracions de diferents projectes i enginys tecnològics i socials.

∴Espai actuacions: durant tot el dia haurà actuacions de petit format on la tecnologia ha estat posada al servei de la creació cultural: concerts, actuacions, performances, etc..

Si vols participar a la Fira FRICS posant un estant o explicant les teves experiències ho pots fer omplint aquest  FORMULARI PARTICIPACIÓ

+ INFO:

Consulta el facebook.

Web http://frics.tech/

Per a mes informació:   info@frics.tech

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda