Grup Guanyador – Beca residència Escena Nord

6a Residència de Creació Escènica  ” Escena Nord 2016

Anunciem el grup GUANYADOR que farà la residència ESCENA NORD 2016:

“#Sexo #Amor y otros Whats apps “

Una producció de Tixe’s Company

Intèrprets: Sara Castro · Sònia Garà · Claudia Navas · Alba Pascual · Kevin Ruiz · Martí Serrallonga

Música: Pau Serrallonga

Idea original i direcció: Sònia Garà

 

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu  engeguem la sisena residència de creació  ESCENA NORD 2016.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.

ESCENA NORD.
Consisteix en una beca de residencia destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.
La beca ofereix 4 mesos de residència amb tots els mitjans tècnics necessaris per a desenvolupar l’espectacleDos dies d’estrena i promoció a Boca Nord i un espectacle en gira en un teatre o equipament professional.

Un cop estrenat l’espectacle , la companyia guanyadora de la beca comptarà  amb tot un seguit d’instruments professionals i ajuda en la promoció del seu projecte:  disseny de llums de l’espectacle , elements escènics,  llibre de producció i regidoria,  audiovisuals i vídeo promocional, contactes de promotors i material promocional ).

Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

DESTINATARIS/ES
El projecte s’adreça a joves creadors i creadores de col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia , no podrà superar els 35 anys.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda