Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 FemRimes FemGraff – Guanyadors/es concurs | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
587x342px
Categoria: Activitats.

FemRimes FemGraff – Guanyadors/es concurs

FemRimes FemGraff – Guanyadors/es del concurs de Micropoesies

Ja tenim  els dotze poemes guanyadors del concurs FemRimes FemGraff.  A partir del dia 8 de març ,   12 artistes graffiteres reinterpretaran aquets poemes  a diferents espais públics del districte.
Els noms dels tres guanyadors/es  finals i del Premi Jove es faran públics el 22 d’abril, durant l’acte de lliurament de premis a l’Espai Jove Boca Nord, a les 19h.

Els 12 poemes que ha triat el jurat perquè siguin objecte d’intervencions als murs:

•    Ester BUENO GARCIA,  amb “Ella va dir -abraça’m!….”
•    Pere CASAS SERRA, amb “Tú, que me miras…”
•    Alba CENDRA MALLÉN, amb “De la mujer que no ha perdido su instinto…”
•    Clara COMAS BARENYS, amb “Si és cert que som caduques…”
•    Begoña ESCRIBANO GARVIN, amb “Un amigo se enamoró…”
•    Esther FERNÁNDEZ MOYA, amb “Si este árbol soy yo…”
•    Glòria FORASTÉ GIRAVENT, amb “l’àngel em digué…”
•    Viky FRÍAS RUIZ, amb “San Valentín”
•    Ana GUERBEROF ARENAS, amb “Cuento de hadas”
•    Josefina MAYMÓ PUIG, amb “L’escletxa al mur”
•    Juliana MEDIAVILLA PABLO, amb “Aleteo cercano…”
•    Beatriz VIOL GARCÍA, amb “Missions pendents”

MOLTES FELICITATS A TOTHOM!

Per saber com avancen les intervencions murals podeu consultar:

web de Boca Nord

el compte de Facebook Carmela Boca Nord i Boca Nord

el compte de Facebook “La Poesia pren la ciutat”

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda