Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 SalAV Fest | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

SalAV Fest

Dissabte 21 de maig a les 18h  – entrada lliure

Tallers, instal·lacions, projeccions, mapping, Vj’s i concerts.
Organitzat pel col·lectiu SalAV 13.
salav fest 2016

-TALLERS ***18h-20:45h
Tallers gratuïts amb inscripció prèvia a salav13.av@gmail.com

Magic Lantern
A càrrec de Andoni Sarabia i Hector Agustí.
Pel amants del cinema aquest taller es el indicat! Software que permet tenir més paràmetres en les nostres càmeres.

Simulador de Drone
A càrrec de Ivan Millán. Consisteix en saber fer funcionar un dron mitjançant un ordinador. Ho farem en una pantalla gran on es veure el circuit. Serà tot un joc divertit apte per a tots els públics.

-INSTAL·LACIONS
El Cub
Instal·lació immersiva generada per a el Barcelona Visual Sound 2015 al Espai Jove BocaNord. Reproduint diversos espais del barri del Carmel amb imatge i so reals. Oferim al espectador submergir-se en cada espai com si es transportes a aquell instant.
cub salav

“TheLaserDot” – Instal·lació interactiva AudioVisual.
Instal·lació de Modestdev.net  – Estudi de software creatiu aplicat a Arts visuals.(col·laborador GlassWorks, Sonar 2015)
laser modesto

 

-CONCERTS
LA CRIS + VJ   *** 21h – Espai Bar
La vida ens toca. La vida ens canta. I la Cris “tocanta” a la seva manera. Acompanyada per loops, tecles i altres trastets més rústics, aquesta noia nascuda a les Canàries i crescuda a la platja de Gandía ens regalarà un viatja sonor per musiques populars de diferents èpoques, estils i geografia(Stevie Wonder, Carmen París, Jorge Drexler, Lauryn Hill), amb cullerades ben grooveras, improvisacions “al dente” i cançons originals com a guinda final. Animem a la gent a descobrir els clàssics de sempre des de una mirada tecnològica única.

MAPPING  *** 22h – Sala d’actes
Projecte col·lectiu d’animació visual, on es projectaran imatges de diferents VJ’s sobre una superficie  creada per la ocasió.

JAHJAHUI + VJ *** 22:30h – Sala d’actes
Jahjahui flueix des de l’atmosfera acústica amb aroma a Rumba i Reggae.
Un mestissatge musical que s’harmonitza a ritme de percussions flamenques, guitarres amb sabor a blues, reggae i flamenc, una veu femenina que sintetitza amb dolçor tota aquesta barreja i interpretant en viu a traves del llenguatge de signes.
Tot això fa de aquest espectacle una experiència visual i auditiva molt especial.

SNOOZE + VJ *** 23:30h – Sala d’actes
Snooze tancaran la nit del 21 de maig. Són un grup emergent a Barcelona que barreja la psicodèlia i l’indie-alternatiu, utilitzant com a referents a Vampire Weekend, Tame Impala, M83, Crystal Fighters, Radiohead…
Guanyadors de l’Embrió 2013, Brot 2014, Amplifica’t 2015 entre altres.
Posaran la guinda més electronica al pastís, invitant a la gent a ballar i gaudir del gènere de música amb més empenta a Barcelona.
Podeu escoltar el disc sencer a https://snoozeofficial.bandcamp.com

Més informació al esdeveniment del Facebook.

MAPPING NUVOL_ 2012

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda