en clau de dona w
Categoria: Agenda, dones, Música.

Concert Balkan Paradise Orchestra + Balkumbia > En Clau de Dona

Concert Balkan Paradise Orchestra + Balkumbia.
Dissabte 12 de març a les 21:30h

Dos supergrups de música balkànica, s’ajunten a Boca Nord, per fer una gran festa!
I per posar sobre la palestra que la DONA té molt a dir!

en clau de dona w
Obrirà la nit (22h) BALKAN PARADISE ORCHESTRA
balkan paradise orchestra

Aquesta banda, formada exclusivament per noies, ens presenta el seu directe espatarrant!. Recentment han participat al Caminart, al Bunkfest i al projecte Cabal Musical, del Taller de Músics. La seva música de fanfàrria està inspirada en artistes com Fanfare Ciocarlia, Marko Markovic, Emir Kusturica, Goran Bregovic, Shantel, Dzambo Agusevi…
Les Balkan Paradise Orchestra són: Mila González (trompeta) Alba Careta (trompeta) Eva Garin (clarinet) Alba Ramírez (trompa) Maria Cofan (trombó) Maria Astallé (trombó baix) Olivia Casas (tuba) Eli Fabregas (percussió).

I de segon plat, tenim als BALKUMBIA (23h) una formació barcelonina molt internacional, on la veu principal és una dona. Balkumbia neix a Barcelona a mitjans de l’any 2015 com un espai d’intercanvi entre músics de diferents cultures i estils. Tal com el seu nom indica, les seves influències provenen principalment de melodies balcàniques i ritmes llatins. Amb la seva “fusió ballable de ritmes immigrants” Balkumbia planteja un espectacle que porta el públic a un viatge imaginari per diverses festes del món.

L’espectacle de Balkumbia ja s’ha presentat en molts llocs de Barcelona, ​​incloent escenaris com el Bar Mariatchi , Robadors 23 i  RAI. A finals del 2015 , la banda ha començat a girar visitant el sud de França i altres ciutats la Península Ibèrica.

Balkumbia són: Ugne: Veu políglota (Lituania) – Pier Paolo: Saxos hipnòtics (Itàlia) – Bora: Guitarra Turco-Flamenca (Turquia) – Emilio: Trompeta màgica. (Itàlia) – Diego Sáez: Ukelele i coros desesperats. (Xile) – Andrés: Baix “Sabrosón”. (València) – Uri: Cello i Percusions demencials. (Tarragona) – Diego Bernal: Darbuka misteriosa. (Barcelona)

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda