Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Namina (Acústics)+Ràdio en directe | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
namina f x mercadeDSC_7280 w2
Categoria: Agenda, Entitats, Música.

Namina (Acústics)+Ràdio en directe

Programa de ràdio en directe i concert en acústic

20:30h – Ràdio en directe per a commemorar, des d’una mirada intercultural, el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

21.30h – Concert  de NAMINA + Pepo Domènech (contrabaix).

Una iniciativa de Boca Ràdio i  de les entitats que formen part  del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors: http://interculturalitat.bcn.cat/bcnacciointercultural/ca/la-xarxa-antirumors

namina f x mercadeDSC_7280 w
Fotografia de Xavi Mercadé

Després d’anys d’actuar en solitari pels escenaris amb les seves cançons, Namina presenta el seu primer treball amb banda: Orlando, títol també d’una de les cançons del disc, inspirada pel personatge de la novel·la homònima de Virginia Woolf.

Namina sovint fa gala del seu eclecticisme. Ja sigui per les referències estilístiques com pel fet d’utilitzar diferents llengües en les seves composicions.
De pare català i mare brasilera, canta en portuguès, anglès, i català, amb total naturalitat. A Orlando es fa evident que aquest eclectisisme es tradueix en un estil i veu propis, que la pròpia autora ha batejat (una mica com un acudit i una mica a mode d’ajuda per ubicar-la) com a: rock-blues mediterrani tropical d’autor@. On, fins i tot, hi té cabuda la poesia.

Autodefinida com a animal de directe, Namina estableix un diàlec íntim amb el públic, on totes les peces acaben encaixant sense artificis.

Escolta el seu disc Orlando aquí.

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda