descolocados-300x172
Categoria: Agenda, Música.

Nit de Versions: The Bocas + Descolocados

Divendres 19 de febrer a les 22h i amb entrada lliure

NIT DE VERSIONS de rock en castellà!
Dos grups de música, ens presenten els seus directes on versionen clàssics del rock en castellà: Extremoduro, El Último de la Fila, Los Bravos, Leño, Luz Casal, Platero y tu, Marea, La Fuga, Rosendo, Barricada,Los Suaves, Loquillo y trogloditas, Leño, Baron Rojo…

Obrirà la nit els amics THE BOCAS, un dels grups que assaja al Boca Nord. Després del seu debut al juliol del 2015, tornen al escenari, aquesta vegada a la sala gran. El seu repertori està ple de joies sonores: Extremoduro, El Último de la Fila, Los Bravos, Leño, Luz Casal. Cayo (Bateria), Paco (baix), Dani, Jose i Germán (Guitarra), Ana(Veu).
the bocas

Tancaran la nit, amb el seu concert de debut, DESCOLOCADOS.
descolocados
Isma (Bateria),Ruben (Guitarra),Aitor (Guitarra),Gerard (Baix) i Víctor (Veu). Descolocados és una banda fundada l’octubre de 2015 , per cinc músics experimentats amb l’única intenció de retre tribut al rock espanyol de bandes tan referents a l’escena dels 80 i 90 com Extremoduro, Platero y tu, Marea, La Fuga, Rosendo, Barricada,Los Suaves, Loquillo y trogloditas, Leño, Baron Rojo…

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda