Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 FemRimes, FemGraff | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
587x342px
Categoria: Activitats.

FemRimes, FemGraff

CONCURS DE MICROPOEMES – “FEMRIMES FEMGRAFF”

Us agrada la poesia? Us animeu a escriure un micropoema tenint com a tema central la dona?!

Doncs participeu en el concurs FemRimes FemGraff  i si sou un dels 12 treballs seleccionats veureu la vostra poesia interpretada per a una artista grafitera en una paret del districte d’Horta-Guinardó.

Teniu temps fins el 13 de febrer. Animeu-vos!

Esdeveniment FB.  Podeu consultar les Bases del concurs  i la forma de participar.

Formulari concurs FemRimes FemGraff.

Aquesta activitat està  organitzada en el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona 2016.

Dates del Concurs

– Del 13 de gener al 13 de febrer: convocatòria oberta i llirament de micropoemes.

– 22 de febrer: publicació del  veredicte del jurat amb els/les  guanyadors/es  del concurs de micropoemes.

– Del 6 al 31 de març : intervencions murals per part de 12 artistes graffiteres que pintaran  i reinterpretaran a diferents espais públics del Districte els micropoemes selecionats.

– 22 d’abril: lliurament de premis a l’Espai Jove Boca Nord.

Lliurament dels micropoemes:
Per correu electrònic a   b.barcelona.mr@diba.cat  indicant a l’assumpte ” Concurs FemRimes Fem Graff.

Presencialment dins  un sobre a la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda  (C/Camèlies,76-80 )  i a l’Espai Jove BocaNord ( C/Agudells, 37).

Mes informació:    Bases del concurs      +     Formulari concurs FemRimes FemGraff.

AF_FemRimes_FemGraff_A4

FemRimes FemGraff és un concurs de micropoemes i art mural que té com a objectiu fomentar la reflexió i la creativitat literària i artística al voltant de la condició femenina basada en la igualtat de gènere.

Es valoraran els micropoemes que:

  • Afavoreixin la igualtat d’oportunitats i la no discriminació per raons de gènere;
  • Eliminin les desigualtats que afecten a les Dones en tota la seva diversitat;
  • Defensin el dret al propi cos i projecte de vida;
  • Afavoreixin l’apoderament de les dones en tota la seva diversitat;
  • Potenciïn el treball col·lectiu i en xarxa de les dones;

En el concurs se seleccionaran 12 micropoemes que 12 artistes graffiteres, pintaran, plasmaran i reinterpretaran a diferents espais públics durant el mes de març.

Conformaran un mapa conceptual i físic de la creativitat al
voltant de la condició femenina als barris d’Horta-Guinardó.

PER CONSULTAR  LES BASES I MÉS INFORMACIÓ:

Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda – Carrer de les Camèlies, 76-80 – 08024 Barcelona – b.barcelona.mr@diba.cat  – T. 934 35 31 70  – www.bcn.cat/bibmercerodoreda

Espai Jove Boca Nord  –  Carrer d’Agudells 37-45 – 08032 Barcelona – info@bocanord.cat  – T. 934299369 – www.bocanord.cat

ORGANITZEN:

Biblioteca Guinardó-Mercé Rodoreda – Biblioteques de Barcelona

Espai Jove Boca Nord

Programa de Dona Districte Horta-Guinardó

COL·LABOREN:

Departament de Feminismes i LGTBI – Ajuntament de Barcelona

CIRD – Centre d’Informació i Recursos per a les Dones

Llibreria Pròleg

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda