alf4
Categoria: Agenda, Música.

Alf4 – 7è Jazz a la Boca

Dissabte 23 d’abril a les 19h – entrada lliure

4rt concert del cicle de jazz jove Jazz a la Boca.  Acollim als Alf4, una recent formació, amb músics ja veterans de l’escena musical Barcelonina (Patch, Pasta, Sin Dueñas Trio, Mo’Better). En un dia tant assenyalat, com Sant Jordi, hi haurà la especial participació de José A. Andrade, a la paraula.
Imprimir

Gerard Pàmies – Guitarra, Martí Pericay – Piano, Paula Antonio – Contrabaix, Xavi Martínez – Bateria, josé A. Andrade – Paraula.
alf4

Alf4 és un quartet de jazz fusió de Barcelona. Partint d’una instrumentació purament jazzística el quartet s’endinsa en sonoritats modernes com el pop i l’electrònica, apropant-se d’aquesta manera a un públic que potser no està acostumat a escoltar jazz. Amb un repertori format per peces pròpies, peces d’altres artistes de dins i fora del nostre país com Björk, Thelonious Monk i Jordi Matas entre d’altres, Alf4 treballa la sonoritat i textura de les cançons per tal d’oferir una experiència intensa i propera.

Jose A Andrade (Cornellà de LLobregat,1971). Diplomat en Magisteri i Llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Exerceix de mestre de  primària a una escola de Barcelona. Ha participat als slams de Barcelona, L’Hospitalet i Mallorca. Com a poeta ha publicat el seu primer poemari titulat Y una lágrima colgaba de las pinzas de la ropa. Un triple treball en el que el mestre guitarrista Edu Duran s´ha encarregat de posar música a alguns d’aquests poemes i amb el han que portat  al directe  una fusió  que intenta demostrar que no hi ha cap diferència entre la poesia, la música i la vida.  Afirma que els seus poemes són  una barreja d’emoció i de lluita. Una poesia que busca  la descripció de sentiments que es viuen al límit, que transita per la solitud, la nostàlgia, la melancolia i el dolor a vegades, on l’experiència amorosa i el desig formen l’única forma de salvació possible. Paraules com bales, paraules que busquen un cos, que troben en els carrers la veritat, que només menteixen per amor o per venjança o per derrota. Poesia a ras de terra.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda