Sommeliers 01 w
Categoria: Agenda, Música.

Sommeliers – 7è Jazz a la Boca

Dissabte 27 de febrer – 19h entrada lliure
Imprimir

Segon concert del cicle de jazz jove JAZZ  A LA BOCA.

Ens fa molt de goig rebre aquest quintet de noies anomenades Sommeliers.
Sommeliers 01 w

Sommeliers son un grup de música integrat per cinc noies que combinen una base clàssica instrumental amb una personal i elegant veu de jazz. La conjunció entre una harmonia de piano i la sonoritat envellutada i robusta del violoncel produeixen un fonament sòlid on violí i clarinet desenvolupen melodies en diferents registres que s’entrellacen amb la veu. Dintre el seu repertori comptem des d’àries d’òpera molt conegudes fins a versions de grans hits internacionals, i temes propis.

Rocio Seligrat – Veu
Maria Tió – Violí
Teresa Nogueron – Clarinet
Laia Reverté – Violoncel
Marta Puig – Piano

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda