jam nov2013 w
Categoria: Agenda, FAMILIAR, Música, Tallers.

Jam Session – febrer

Divendres 5 de febrer a les 21h i amb entrada lliure

Les JamSession del Boca Nord, són trobades de músics de diferents edats,  amb diferents estils i tècniques. Que s’ajunten per aprendre junts, versionar, improvisar, jugar… Vine amb el teu instrument i forma part de la familia.

JAM SESSION!
jam nov2013 w

Les Jam Session de Boca Nord, són les Jam més “sui géneris” de tota la ciutat.
Cada mes, està coordinada per una persona diferent, així que aprenem tots de tots, el coordinador, en aquesta ocasió és en Marcelo Acosta, molt bon amic i veí de la Taxonera. A part de fer classes de baix, guitarra i combo, també te un projecte molt interessant, “Los Sabios Duendes” on s’enfronta a la creació de loops diaris.
los sabios duendes2

La primera hora (21-22h) està especialment dedicada a les propostes més joves, si teniu un grup i us voleu motivar, teniu 15 minuts per regalar-nos la vostra música. (si vols fer una mini-actuació escriu a musica@bocanord.cat) També pots afegir-te al nostre grup del Facebook, ja som més de 300!

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda