Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Festa de Carnaval amb els dj’s Konguito + Gondolero PD | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Festa de Carnaval amb els dj’s Konguito + Gondolero PD

Dissabte 6 de febrer a les 20:30h i fins les 2h – Entrada 3€

Vine a la festa de Carnaval a Boca Nord.
Al febrer arriba el Carnaval  i per cel·lebrar-lo farem una festa amb música, concurs de disfreses i moltes coses mes. A partir de les 20:30h despres de la rua de Carnaval del Carmel ( + info  ) .

CARNAVAL!!!!
carnaval 2016 w

La festa de Carnestoltes, arriba al Boca Nord!
-Dos superdj’s ens faran ballar tota la nit:
djKonguito (salsa, funk, latin, reggae, bugaloo…)
konguito
Gondolero Pinchadiscos (de Pixies a Rafaella).
gondoleros 2

Servei de Maquillatge gratuït de 21h a 23h.
MAQUILLATGE CARNAVAL
-La temàtica del CONCURS DE DISFRESSES és el CINEMA. A les 24h donarem els premis (individual i grup).
*Premi a la millor disfressa Individual: Un val de 40€ per a comprar discos, llibres o pel·lícules a la botiga Surco del barri de Gràcia.
**Premi a la millor disfressa Grupal (+2 persones): 40 entrades per veure qualsevol pel·lícula que es projecti a la Filmoteca de Catalunya.

Col·laboren les entitats Ketubara, Batubaroa i SalAV13.
Entrada 3€ (els diners recollits de la entrada aniran  directament a les entitats organitzadores pel desenvolupament de projectes culturals durant el 2016)

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda