detalle web4
Categoria: Agenda, cinema, dones, XERRADA.

Estrena Documental “Solo te he dicho guapa”

Divendres 29 de gener – 20h

Estrena Documental ” Solo te he dicho guapa”

Taula-rodona amb Elsa Plaza (Consell de Dona del Ajuntament de Barcelona) i Anna Espín Martínez (Regidora CUP del Ajuntament de Esparraguera) i un/a representant del AVV Veïns i Veïnes del Carmel.

El documental  “Solo te he dicho guapa, reflexiones sobre el acoso callejero” .  Aquest documental neix d’un projecte del col·lectiu  Laboratorio Malaka.  Ens presenta una reflexió sobre l’assetjament sexual al carrer i ho fa mitjançant una sèrie de testimonis de persones ( tant dones com homes ) que ens expliquen les seves vivències i les seves opinions. Un documental que ens convida a reflexionar i crèixer tant a les persones entrevistades com al públic assistent.

Format : Vídeo digital H264 1080p. Duració : 45 minuts. Any: 2015.

Sobre el Col·lectiu Malaka pots trobar informació aquí.  Si vols veure alguna de les entrevistes mentrestant, també mirar-lo aquí.

propcartel29en2

2f6420_0b94caaebd834e9e9345378d95cd484c.jpg_srz_p_429_482_75_22_0.50_1.20_0

“Sólo te he dicho guapa” es un proyecto de Laboratorio Malaka que presenta una reflexión sobre el acoso sexual callejero. Lo hace a través de una serie de testimonios de personas que se identifican como mujeres y/o hombres, partiendo de sus opiniones y vivencias. Invita a reflexionar y crecer, tanto a las personas entrevistadas como al público. Es una oportunidad para las mujeres de expresarse libremente y sin censura sobre un hecho que las afecta en su día a día. Se contrapone así a las experiencias que relatan los hombres entrevistados.

El laboratori Malaka és un col·lectiu en procés de residència a L’Espai Jove Boca Nord. Desenvolupa projectes audiovisuals que busquen reflexionar i crear debat al voltant  de la dona i la seva representació dins la societat actual.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda