ProjecteAv2
Categoria: Activitats, Agenda, Entitats, teatre.

Teatre Social ProjectA: Murs

Dissabte 12 de desembre a les 21h

Murs és una conferència. Una conferència on una experta en conflictes internacionals ens parlarà sobre com, quan i perquè es generen les línies divisòries entre persones, entre comunitats, entre països.
Per què hi ha un “ells” i un “nosaltres”, uns “bons” i uns “dolents”? Des d’on es construeix aquest discurs? Qui aixeca els murs que ens separen?
El públic assistent a la conferència viurà una experiència inusual, barreja de comèdia, drama, sainet i poètica, on l’experta ens plantejarà més preguntes que respostes, però…qui és que pot tenir respostes a tot el que està passant?

MURS, és el proper espectacle de ProjectA, que presentem de moment en format work-in-progress al Boca Nord. La presentació és una mostra del treball que hem fet fins ara i inclou un petit espai de debat/suggeriments/feedback amb el públic al final de la representació, per tal de recollir les impressions que hagi pogut causar i incorporar-les en el procés de treball.

Imatge

ProjectA  és una companyia de teatre social que neix a Barcelona a l’any 2008. És un espai vivencial de creixement artístic i personal amb el qual es busca una mirada diferent a la quotidianitat.  

Des de ProjectA estem convençuts que la reflexió sobre els fenòmens socials enriqueix la creativitat i l’experimentació artística, possibilitant la visualització de diferents realitats, la sensibilització i estimulant canvis socials. 

 + Info web ProjectA

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda