Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Teatre Social ProjectA: Murs | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
ProjecteAv2
Categoria: Activitats, Agenda, Entitats, teatre.

Teatre Social ProjectA: Murs

Dissabte 12 de desembre a les 21h

Murs és una conferència. Una conferència on una experta en conflictes internacionals ens parlarà sobre com, quan i perquè es generen les línies divisòries entre persones, entre comunitats, entre països.
Per què hi ha un “ells” i un “nosaltres”, uns “bons” i uns “dolents”? Des d’on es construeix aquest discurs? Qui aixeca els murs que ens separen?
El públic assistent a la conferència viurà una experiència inusual, barreja de comèdia, drama, sainet i poètica, on l’experta ens plantejarà més preguntes que respostes, però…qui és que pot tenir respostes a tot el que està passant?

MURS, és el proper espectacle de ProjectA, que presentem de moment en format work-in-progress al Boca Nord. La presentació és una mostra del treball que hem fet fins ara i inclou un petit espai de debat/suggeriments/feedback amb el públic al final de la representació, per tal de recollir les impressions que hagi pogut causar i incorporar-les en el procés de treball.

Imatge

ProjectA  és una companyia de teatre social que neix a Barcelona a l’any 2008. És un espai vivencial de creixement artístic i personal amb el qual es busca una mirada diferent a la quotidianitat.  

Des de ProjectA estem convençuts que la reflexió sobre els fenòmens socials enriqueix la creativitat i l’experimentació artística, possibilitant la visualització de diferents realitats, la sensibilització i estimulant canvis socials. 

 + Info web ProjectA

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda