Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Renova la teva roba | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Renova la teva roba

Boca Nord: Punt d’intercanvi

estatic-mitja

Del 23 al 27 de novembre  a l’Espai Jove Boca Nord.
Horari: Dilluns  a divendres de 10 a 15 h i de 16 a 22 h.

Porta la teva la roba i te la canviarem per “re­noves”.

“Renova la teva roba” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. Consumir més no equival a viure millor i el que per a tu pot ser un residu, per a altres persones pot ser una oportunitat.

1441197384_intercanvi3

1382557131_CIMG0901

Sistema d’intercanvi: els “renoves”

• Complements i samarretes: equivalen a 1 renova

• Pantalons, camises, faldilles, vestits, jerseis i jaquetetes: equivalen a 2 renoves

• Roba de vestir, jaquetes grans, conjunts, vestits jaqueta…: equivalen a 3 renoves

 

ACTIVITATS RENOVA – DISSABTE 28 DE NOVEMBRE 

Mercat d’Intercanvi de punts renovats
Lloc: Pl. Salvador Allende – Centre Cívic del Carmel
Horari: 10 a 14h

Taller Boca Nord de customització de roba.
Lloc: Pl. Salvador Allende
Horari: 11 a 14h
+ info : ana@bocanord.cat  

Aprenem a Crear. Activitat que promou la Creativitat i el Disseny, reutilitzant peces de velles.  A càrrec de Gemma Bayona, Lamaredeltano

71dc3308c8a958f084a18a2d619e3202cdec286c115cb1db8ab7fcfae4781353

Amb una mica d’il.lusió, la imaginació ja ve sola. En aquest taller aprendrem a Dissenyar i Crear!! Farem peces divertides, actuals i exclusives tot Reciclant.
Transformarem mànigues en bufandes, pantalons en bosses i molt més i ombinarem varies peces de roba, per crear-ne una d’exclusiva i nova.

Una mica d’Il.lusió i la Imaginació ja ve tota sola !

NOTA: HEU DE  PORTAR ROBA VELLA PER UTILITZAR COM MATERIAL AL TALLER!

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda