PHAUNA CARMEL 2015 web_Bocanord
Categoria: Agenda.

Hop’15 – Longboard Contest

Urbans Esports “Longboard Contest”
Dissabte 12 de desembree d’ 10 a 14.00h a la Rambla del Carmel

Competicions i Tallers Urbans Esports. Premis als primers classifictas en les modalitats de hippies jump, slalom, freestyle, slides i bigjump.

Tallers de decoració de gorres i taules:
A càrrec de Phauna Longboards
Inscripció Gratuita: phaunalongboards@gmail.com

 

organitza: El Generador, FB,  Espai Jove Boca Nord

PHAUNA CARMEL 2015 web_Bocanord

 

L’HOP

L´HOP és un festival que neix per cobrir la necessitat de generar un punt de trobada de companyies i ballarins que a través del llenguatge de les danses urbanes intenten entrar al món de la creació escènica. És una plataforma d´intercanvi, un laboratori de creació i a la vegada un aparador per les danses urbanes.

Amb la creació del Festival HOP es pretén augmentar els llaços que ja existeixen entre les disciplines i desenvolupar la creació escènica dels diferents estils investigant nous llenguatges i formes d´interpretar les danses urbanes.

El programa recull activitats en la línia de les danses urbanes en el seu estat més pur com són les batalles, chypers i les jams i per altra banda activitats com les residències de creació, els laboratoris de creació, el Certamen Coreogràfic i la presentació d’espectacles.

L’element principal de les trobades és la dansa, però també es contemplen d’altres activitats vinculades amb la cultura urbana com és el vídeo, el graffiti, la música, o d’altres modalitats com els esports urbans, etc.

El Generador

cartel general hop

HOP15_tardor_difusi_a

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda