Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Dia Internacional de la Pintura | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61

Dia Internacional de la Pintura

Dissabte 24 d’0ctubre 2015

A partir de les 11h del mati, a la PLAÇA BOTTICELLI

El Dia Internacional de la Pintura és un activitat organitzada des del projecte BOCA GRAFF amb l’objectiu  de valorar, impulsar i donar visibilitat al graffiti i altres formes de intervenció artística a l’espai públic urbà. Busca dinamitzar i construir vincles entre entitats i artistes a partir de diverses activitats organitzades al voltant d’aquesta temàtica.

El DIA INTERNACIONAL DE LA PINTURA obre la possibilitat d’ ajuntar artistes que vulguin pintar al carrer amb llibertat i tranquil•litat. Aquest any proposem com espai de trobada la PLAÇA BOTTICELL, on es realitzaran totes les activitats!

Inscripcions  + info a : ana@bocanord.cat

Esdeveniment al FaceBook

12144801_515912191909065_4973564519208409331_n

PROGRAMA

TOT EL DIA

+ PINTADA COL·LECTIVA PARETS BOTTICELLI 
ACTIVITAT GESTIONADA A PARTIR DE CONVOCATÒRIA

MIRA LES BASES: bases DIP_pdf  / bases DIP_word

+ MINI STREET ART MARKET.
ACTIVITAT GESTIONADA A PARTIR DE CONVOCATÒRIA

MIRA LES BASES: bases DIP_pdf  / bases DIP_word

 

DIP MÚSICA

14h – 16h SHOWCASE HAKOZ

16h – GALLETO RECORDS

18h – JAM SESSION HIP-SOUL-BBOYING  amb Laia Soulvador i Lunaticks Crew

20h – FESTA D’INAUGURACIÓ OPEN WALLS: dj Karma Sound

 

TALLERS

***Tots els tallers són gratuïts. La capacitat màxima és de 10-12 persones per taller. Per reservar plaça només directament a la Pl. Botticelli, 30mn abans començar el taller.

11h a 18h:  TALLER DE PINTURA INFANTIL
( per families amb infants de 4 a 12 anys)

A càrrec de  As. Dia Internacional de la Pintura

 

14h a 18h: TALLER DE CUSTOMITZACIÓ DE PLANXA D’ SKATE, LONGBOARD I GORRES

A càrrec de Phauna Longboards

+++++Porta el teu longboard o el teu skate vell!!!+++++

 

14h a 16h: TALLER DE SERIGRAFIA

A càrrec de Monostereo

+++++Porta un samarretal!!!+++++

16h a 18h:  TALLER DE TAQUES I RATLLES
( per families amb infants de 2 a 12 anys)

A càrrec de Lamaredeltano

 

15h a 18h: GRAFFITI POWER
( per joves de 12 a 18 anys)

A càrrec de Difusor

 

15h a 18h: Diari d’Artista – taller de enquadernació
( per tothom.)

A càrrec de Amalgama Espai Creatiu / Sonia Jambrina

 

ACTIVITATS PARAL·LELES

Setmana del 26 al 30 d’octubre, a Boca nord

Amb col·laboració amb Open Walls 2015

 

HASTA LA COCINA. Taller de contrapublicitat

28, 29 i 30 d’octubre, de 17h a 20h

(per  > 18 anys)

contacta info@difusor.cat

 

TALLER GUIA CONTEMPLATIVA DE BARCELONA

A càrrec de Javier Abarca, (Urbanário – Madrid)

SESSIÓ TEÒRICA
Divendres 30 d’octubre
18:30 -20h Espai Jove Boca Nord

RECORREGUT
Dissabte 31 d’octubre
11h (Puntde Trobada a determinar)

 

TALLER RIZOMA DELS RUMORS

A càrrec de Ass. Marabal

29 d’0ctubre de 11.30h a 13.30h

( de 12 a 16 anys)

 

++++++++++++++++++++++++++

Mira el video resum del DIP 2013!

 

ORGANITZA: ESPAI JOVE BOCA NORD

Col·labora en el DIP 2015:

logo montana

CA_logoCMYK

303579_216741001720515_1494926872_n

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda