nomenrecords cartell
Categoria: Agenda, Entitats, Música.

No Me’n Records – (lo:muêso) + Prou!!! + Barrel Aged

Divendres 9 d’octubre a les 21h – Entrada de 6€

 

NoMen_logo_line_www

No Me’n Records és un segell discogràfic o netlabel dedicat a oferir bona música sense prejudicis ni cotilles estilístiques. Vol desbordar el món virtual i oferir al món música en directe , en format físic, palpable i humà . No ens quedarem en l’estereotip de públic consumidor i artista engabiat en les seves creacions . Farem que els artistes es coneguin entre ells i s’animin a fer coses junts , encara que sigui de forma puntual . Farem que els músics baixin i es barregin amb el públic. O a l’inrevés . Animarem que tothom es liï a donar-li cops a un tambor o fer gemegar una guitarra.
nomenrecords cartell

En aquesta festa presentació d’aquest nou segell discogràfic de Barcelona, actuaran els grups:
Prou!!! (rock, metal, punk i una mica de tot)
prou
El seu nou àlbum , L’art de desaparèixer , es va enregistrar a l’estiu de 2014. És un disc unitari, un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics , una tanca que fa mal , però que atrapa. Amb referències com Tweak Bird , Fugazi , Rage Against the Machine , Wilco o The Hives , volen situar-se en l’escena com un dels grups a descobrir.

Barrel Aged (rock, grunge)
barrel aged

i com a convidats especials (lo:muêso) (rock)
lomueso

“Especials” perquè aquest quartet de Premià ja te discogràfica que els apadrina, els amics d’ Aloud Music. Venen presentant nou disc “Hoidên Limother Petity Vefuckêr” una animalada sonora, entre el hardcore, el metal i el noise. So 100% (lo:muêso).

Esdeveniment del Facebook

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda