Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 No Me’n Records – (lo:muêso) + Prou!!! + Barrel Aged | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
nomenrecords cartell
Categoria: Agenda, Entitats, Música.

No Me’n Records – (lo:muêso) + Prou!!! + Barrel Aged

Divendres 9 d’octubre a les 21h – Entrada de 6€

 

NoMen_logo_line_www

No Me’n Records és un segell discogràfic o netlabel dedicat a oferir bona música sense prejudicis ni cotilles estilístiques. Vol desbordar el món virtual i oferir al món música en directe , en format físic, palpable i humà . No ens quedarem en l’estereotip de públic consumidor i artista engabiat en les seves creacions . Farem que els artistes es coneguin entre ells i s’animin a fer coses junts , encara que sigui de forma puntual . Farem que els músics baixin i es barregin amb el públic. O a l’inrevés . Animarem que tothom es liï a donar-li cops a un tambor o fer gemegar una guitarra.
nomenrecords cartell

En aquesta festa presentació d’aquest nou segell discogràfic de Barcelona, actuaran els grups:
Prou!!! (rock, metal, punk i una mica de tot)
prou
El seu nou àlbum , L’art de desaparèixer , es va enregistrar a l’estiu de 2014. És un disc unitari, un recorregut dens on abunden els temes instrumentals i psicològics , una tanca que fa mal , però que atrapa. Amb referències com Tweak Bird , Fugazi , Rage Against the Machine , Wilco o The Hives , volen situar-se en l’escena com un dels grups a descobrir.

Barrel Aged (rock, grunge)
barrel aged

i com a convidats especials (lo:muêso) (rock)
lomueso

“Especials” perquè aquest quartet de Premià ja te discogràfica que els apadrina, els amics d’ Aloud Music. Venen presentant nou disc “Hoidên Limother Petity Vefuckêr” una animalada sonora, entre el hardcore, el metal i el noise. So 100% (lo:muêso).

Esdeveniment del Facebook

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda