korea amb llima
Categoria: Agenda.

Trobada K-Pop: La Corea Musical

Dissabte, 26 de setembre (de 16 a 20h.). Trobada de joves amb interessos comuns per la cultura de Corea del Sud i la música K-POP.
korea amb llima

Els grups participants són: BTS, 2PM, MBLAQ, Girl’s Day, INFINITE, VIXX, B.A.P, Roh Jihoon, BTOB, TASTY, Lovelyz i HALO.

Dins aquesta vetllada podrem gaudir d’actuacions en vídeo de diferents grups K-POP, de jocs amb dinàmiques de grup relacionades amb la música coreana, activitats que es poden veure a alguns dels programes del país, etc.

Cap al final de la trobada també s’enregistraran algunes filmacions per fer-ne un projecte a nivell català i així poder-ho enviar a les empreses que gestionen a aquests grups. També es farà un sorteig, es podrà comprar marxandatge solidari -els diners recaptats es donaran a “Protectors dels animals del Gironès”- i es donaran uns premis a les persones que més puntuació obtinguin amb els jocs.

En definitiva, seran quatre hores plenes de música, coreografies i jocs per passar-ho molt bé i conèixer joves amb els mateixos interessos.

No t’ho pots perdre!! (ACTIVITAT GRATUITA)

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda