gegants1
Categoria: Agenda, teatre.

Gegants – Residència Escena Nord

Divendres 23 i dissabte 24 d’octubre a les 21:30h – Sala D’Actes Espai Jove Boca Nord*

*Cal reservar entrades. Envia el teu nom i telèfon a produccio@bocanord.cat.

Divendres 6 de novembre a les 21h – Ateneu de Nou Barris

 

gegants1

Espectacle “Gegants” – Teatre múltiple o de la possibilitat

Proposta guanyadora de la Residència Escena Nord 2015.

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle gestionada per Barcelona Activa*, en el marc del projecte “Treballs als Barris”    presenten l’obra de teatre “GEGANTS” de la companyia  El Somriure Bàrbar, en el marc del cinquè concurs de creació escènica ESCENA NORD 2015.

 bigoti gegants 

Teatre múltiple o de la possibilitat.

Aquesta obra teatral dirigida per Pasquale Bàvaro, té una singularitat especial perquè és un projecte ideat com teatre múltiple o de la possibilitat. Aquest, és defineix pel fet de trencar la seqüencialitat del text teatral, obrint possibilitats que decideixen seguir els actors quan el text ho proposa. Les  hipòtesis poden ser lliures, per exemple, arribant en aquest punt un actor pot escollir entre tres possibles recorreguts, sent obligatori continuar el recorregut triat i així successivament fins al final de l’obra.

Microsoft Word - Dossier Gegants 2015.doc

Sinopsi i Antecedents.

Els antecedents són els mateixos per a totes les possibilitats. Al principi són éssers humans d’unes dimensions normals, cadascú la seva, que viuen cadascú al seu lloc d’origen. De sobte, sense cap raó, quatre-cents éssers humans creixen 85 vegades les seves dimensions anteriors. Nus, perquè res els hi cap ja, segueixen una llum que tots veuen de lluny. En pocs minuts estan tots reunits a la boca d’un volcà, on es troben amb tres gegants nus com ells, però que porten barret. Diuen que són tres instructors de natació. Els expliquen les lleis, el sistema de govern, els quatre estils bàsics i les possibles variacions i a més els donen una regla: “reunir-se en aquest mateix lloc cada quinze anys, recordant tot allò que ha passat i esperant el seu retorn”.

La història relata allò que va passar a la vintena reunió.

vídeo teasergegants

 

Fitxa Artística:

 

Arnau Armengol (Platto)

Ángela Rosal (Urra)

Eulàlia Ballart (Nepte)

Gal.la Sabaté (Maravella)

Ariadna Pastor (Alevosia)

Rubén Valls (Reti)
Mar Casas (Ooti)

Escenografia i Vestuari: “La filla de King Kong”

(col.lectiu format per Pasquale Bàvaro, Anna Ribera i Katarina Pastirova)

Música: Odil Bright
Direcció i dramatúrgia: Pasquale Bàvaro
Ajudant de direcció: Diana Segura i Irene Camargo
Assistència en el moviment: Marta Hervás
Producció executiva: Cristina Ferrer

Vestuari: Anna Ribera

Dissenys de llums: Joan Boné i Sergio Santa Fé

*La Casa d’Oficis de l’Espectacle, programa de formació i treball, és un projecte subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i cofinançat per la Generalitat de Catalunya, Ministerio de Empleo y Seguridad Social i pel Fons Social Europeu.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda