Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Mentoring Musical Bcn – 2a Xerrada | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Mentoring Musical Bcn – 2a Xerrada

Dimecres 8 de juliol a les 17h. amb inscripció prèvia a la web.

Mentoring Jove és un curs-formació d’estiu amb l’objectiu de donar eines musicals i extramusicals per a la professionalització musical de joves bandes emergents.
mentoring

17h > Lydia Botana (Bolboreta, Galiza)
Xerrada/Taller adreçat al treball de la veu a una banda: recursos, exercicis, respiració i treball de veu, actitut en escena, tècnica de micròfon, escalfaments pre i post concert…
20h > Miquel Florensa ( Möndoloco)
Guitara elèctrica 2.0. la recerca d’un so efectiu, l’equació: guitarra+pedalera + amplificació.

Un professorat amb amplia experiència treballarà els punts clau i estratègies per dur a terme un projecte musical de manera professional: producció musical, producció del directe, producció tècnica de so/llums, mètodes de treball i organització interna, drets d’autor, promoció i marketing 2.0, recerca de concerts, administració del projecte, etc. Així mateix també programem un cicle de xerrades amb reconeguts professionals membres de formacions punteres.

És una coproducció de l’Associació de músics Escola Pausa, l’Espai Jove Boca Nord i el programa Casa d’Oficis de l’Espectacle de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). El Facebook de Mentoring Musical Bcn.

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda