Cartel Escena Nord 2015_V2_Final
Categoria: Agenda, teatre.

Guanyador Residència Escena Nord 2015

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle gestionada per Barcelona Activa, presenta el guanyador seleccionat per jurat el passat dia 12 de juny, que tindrà com a premi un espai de residència i residència tècnica, per a la creació i la producció d’un espectacle en viu.

“Gegants” – Teatre múltiple o de la possibilitat

De la companyia El Somriure Bàrbar, amb Pasquale Bàvaro autor i director de l’obra.

Els artistes, Arnau Armengol, Ángela Rosal, Blanca Pascual, Gal·la Sabaté, Ariadna Pastor, Rubén Valls i Mar Casas.

gegants

El teatre múltiple es defineix pel fet de trencar la seqüencialitat del text teatral, obrint possibilitats que decideixen seguir els actors quan el text ho proposa. La seqüencialitat pot ser a nivell de rèpliques (a la rèplica 1 pot seguir-la la 2A o la 2B), o a nivell d’escenens ( a l’escena A la pot seguir l’escena B1, la B2 o la B3), en tot cas té a veure amb la fragmentació de la seqüència creant diferents línies temporals paral·leles.

Les possibilitats són moltes, així que cal explicar al públic que veuran una funció de les 462 possibles, i que s’asseguin pensant que és única (de fet, com qualsevol altra).

gegants1

Sinopsi: “Al principi són éssers humans d’unes dimensions normals, cadascú la seva, que viuen cadascú al seu lloc d’origen. De sobte, sense cap raó, quatre-cents éssers humans creixen unes 85 vegades les seves dimensions. Nus, segueixen una llum que tots veuen de lluny. En pocs minuts estan tots reunits a la boca d’un volcà, on es troben amb tres gegants nus com ells, però que porten barret. Diuen que són tres instructors de natació. Els expliquen les lleis, el sistema de govern, els quatre estils bàsics i les possibles variacions, i a més els donen la regla: reunir-se en aquest mateix lloc cada quinze anys, recordant tot allò que ha passat i esperant el seu retorn. La història relata allò que va passar a la vintena reunió.” vídeo teaser

 

Escenografia i Vestuari: “La filla de King Kong”

(Col·lectiu format per Pasquale Bàvaro, Anna Ribera i Katarina Pastirova)

Música: Odil Bright

Direcció i dramatúrgia: Pasquale Bàvaro

Ajudant de direcció: Diana Segura

Assistència en el moviment: Marta Hervás

Producció executiva: Cristina Ferrer

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda