espacios intimos x4
Categoria: Agenda, laboratori, Tallers, teatre.

Teatre – Espacios Íntimos

Dijous 9 de juliol a les 21h  – entrada 4€

Presentació de l’espectacle  de teatre Espacios Íntimos desenvolupat en el marc d’un laboratori de creació escènica al Boca Nord  i sota la direcció de Palma Morena Greco, i la  Cia Fholia Teatre.

espacios intimos x4

El laboratori de teatre Espacios Intimos  ha estat acollit per l’espai  La Caja Fuerte durant els mesos d’octubre a desembre del 2014. Durant aquest primer trimestre les participants van poder treballar la metodologia proposada per la directora, començant així a posar les bases de les seves creacions.

A partir de gener del 2015 el projecte va rebre residència artística a l’Espai Jove Boca Nord. Va ser al llarg d’aquesta segona fase que les creadores van entrar encara més en el procés creatiu definint la temàtica central de la peça, el vestuari, l’espai, els elements i escenografia, el text i la dramatúrgia de la mateixa.

Un procés creatiu on han anat aprofundint, aprenent, desafiant seus propis límits, descobrint el seu propi llenguatge, la seva manera de crear i d’imaginar, d’estar en escena i de donar-generosament a si mateixes.

Un camí de confiança i d’obertura cap al desconegut. Això i més coses ha estat aquest any de Espacios Íntimos, que com diu el mateix títol del projecte, vol ser una oportunitat de crear un espai de comunicació i de lliurament entre el creador i el jo, entre el creador i el públic. Un espai generós i íntim, sens dubte.

Les Peces:
El baile de la liebre (idea de Lorena Adame)
Adaptació lliure de Alicia, al país… de Lewis Carroll.
¡Tango Hambre! (idea de Lidia Viana Catalán)
Tango i un menjar ben especial.
Mrs. Nobody Shows (idea Diana Matos India)
Una presentadora  de TV i un conflicte d’identitat.

Duració de l’espectacle 60′ aprox.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda