Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 6è Caminart | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

6è Caminart

Dissabte 4 de juliol a les 21.30h

Punt d’inici Pl. Salvador Allende.

Porteu Llanterna i calçat còmode… ens endinsarem per camins inhòspits…

fb 6caminart2015

Ruta per diferents espais del barri del Carmel on podreu descobrir  intervencions artístiques  de dansa, música, arts plàstiques, exposicions, audiovisuals i un munt d’actuacions multidisciplinàries .. Està organitzada pel Centre Cívic del Carmel i l’Espai Jove Boca Nord i col·laboren entitats, veïns i artistes del barri. Aquest any descobrirem racons i artistes a diferents espais de  la muntanya del Carmel.

MIRA EL ESDEVENIMENT AL FB

_____________________________________

PROGRAMA CAMINART PEL CARMEL 2015

_____________________________________

 PUNT DE SORTIDA

21.30h Plaça Salvador Allende: INEVIDENZA

ToTum Teatre | Teatre i Performance al carrer

 

21.50h Placeta portell: DANZA Y CHISTES

Pere Faura | Dansa Contemporània i humor

 

22.10h Camí de Can Mora: ESPAI D’EXPOSICIONS

VIDEOART: Luminiscencia de SABRINA ZERKOWITZ

FOTOGRAFÍA: Humanum de PILAR CASAS

IL·LUSTRACIÓ: Naturaleza een Blacknerll de MIREYA MARALMA

INSTAL·LACIÓ: Chicharran Que Canta; Calor Adelanta de Gianluca Mastrocinque

GRAFFITI I INTERVENCIÓ ARTISTICA ALIVE per SPOGO

 

22.20h Mirador Gran: LA NIT ES NEGRA

Laia Soulvador & The Groove Man’s | Soul Music i Break Dance

 

22.45h Mirador Petit: Efímero

Ami Deva & Crisalida | Hula-Hoop

 

23.00h Parc del Carmel: The Other Side

Col·lectiu SALAV | Instal·lació Videoart

 

23.10h Parc del Carmel: (Des) Concierto Calamar

Danilo Faceli & Marta Mattotti | Musica i Poesía

 

23.20h Jardines Joan Ponce: Tocant Les Pilotes

BIG BAND BASKET BEAT BARCELONA | Concert i Luminotècnia

 

Itinerant:

TOTUM TEATRE

BALKAN PARADISE ORCHESTRA

TITELLES FUNDACIÓ 3 TURONS

……………………………………………………………..

CaminArt és un projecte que es desenvolupa al barri del Carmel i que pretén potenciar l’espai públic amb intervencions i recursos artístics provinents del propi barri, sobretot amb grups i col·lectius de joves artistes amb vinculacions amb l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic del Carmel. CaminART procura explorar la dualitat dels conceptes públic/privat i quotidià/efímer, a partir d’intervencions artístiques en llocs i espais específics del Carmel , que són quotidians per la gent del barri. Carrers, balcons, mercats, voreres, parcs i patis, finestres, mobiliari urbà i altres llocs que esdevindran escenaris improvisats per intervencions artístiques durant el CaminART.

https://vimeo.com/108879496 caminart 2014
https://vimeo.com/79469613 caminart 2013
https://vimeo.com/49030438 caminart 2012
https://vimeo.com/29607357 caminart 2011

 

1-TOTUM

danzaYchistes_antic_14_thumb    3-gianluca OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3-sabrina

5-laia soul breakers bocanord 2

6-AMI DEVA

montse

salav caminart portada3_1000

 

ORGANITZA:

ESPAI JOVE BOCA NORD

Agudells 37-45 08032 Barcelona

telf. 0034 934299369

<M> Línea 5: ElCamel (accessos adaptats)

Autobús: 10, 39, 86, 87, Nocturn: N4

A/e: info@bocanord.cat

www.bocanord.cat

 

CENTRE CIVIC DEL CARMEL

Santuari, 27

08032 Barcelona

Tel. 932563333

www.centreshg.net/carmel/

Bus: V17, 87, 92, 129, N4 i N5

Metro: L5 – El Coll – La teixonera

Sortida: Mare de Déu del Coll

 

COL·LABORA:

Fundació 3Turons

SalaV Boca Nord

Casa dels Oficis Barcelona Activa

Residència Mullerat

Sr. Manuel (Veí Carmel)

banner_facebook_2015

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda