Acústics Bocaràdio – Jordi Montañez

Dijous 4 de juny  a les 21:30h.
Entrada gratuïta.

El primer  dijous de mes i amb entrada lliure trobareu interessants  propostes de música acústica a Boca Nord.  Músics joves,  amb talent que ens presenten els seus treballs dins el Cicle Acústics de Bocaràdio.

Comptarem amb l’actuació de  Jordi Montañez, amb cançons del  seu darrer disc, Anòxia.  En aquest treball  Jordi Montañez  compta amb la producció  de Pau Romero que l’apropa a una cançó d’autor actualitzada amb uns arranjaments molt acurats que beuen del folk i de la música nord-americana més independent. Amb aquest nou disc us fem partícips de les opressions invisibles que ens asfixien davant de la més crua resignació o de la més ferotge resistència.

jordi montañez

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda