DiaDelJoc
Categoria: Agenda.

Dia Internacional del Joc

Cada any al mes de maig, diferents equipaments i esplais del Districte d’Horta-Guinardó celebrem el Dia Internacional del Joc. Vine a la Rambla del carmel el proper dia 16 de maig a partir de les 16:30h i uneix-te jugant amb nosaltres: jocs de taula, tallers, activitats…
diadeljoc15-1

Jugar és la forma que tenim de créixer i construir-nos com a persones. Jugant no només aprenem coses, sinó que creixem harmònicament en totes les àrees del desenvolupament motriu, cognitiu, afectiu i social. Jugant aprenem a enfrontar-nos a reptes, ser pacients, posar-nos en el lloc de l’altre, respectar-lo i valorar-lo. Aprenem quines són les nostres capacitats i els nostres límits, superem dificultats i, en definitiva, aprenem a viure i conviure.

És per això que jugar no només és una activitat per entretenir, sinó que també és un dret, recollit en l’article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant de les Nacions Unides. I per recordar-ho i posar mitjans per garantir que tots els infants tenen accés a espais i estones de joc de qualitat, el 23 de maig celebrem el Dia del Joc.

Però jugar no només és un dret dels infants, sinó que és una activitat saludable, relaxant i plaent al llarg de tota la vida. Jugar és vital per als adults perquè conforma una certa actitud davant de la vida: una actitud lúdica, lliure, amb capacitat de gaudir de la vida, d’obrir-nos al misteri i a la bellesa, i cultiva la pura passió de viure.

Uneix-te a celebrar el Dia del Joc jugant: amb els amics, amb la família, a la feina, al barri, a la teva entitat… n’hi ha prou amb una mica d’actitud lúdica i algunes idees! Jugues?

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda