BocAventura: Documental “El Broad Peak” (ANUL.LAT)

A causa dels darrers successos al Nepal l’expedicionari Jesús Morales no podrà venir al passi del seu documental. Jesús hi serà en un acte sol·lidari per recaptar fons. Us deixem amb el cartell de l’acte.
I l’activitat de BocAventura la trasdallem al mes de juliol. Disculpeu les molèsties.
nepalweb

El dijous 21 de maig a les 20h i amb entrada lliure, passem el documental “K3-Broad Peak 8047m.” de Jesús Morales http://jesusclimber.blogspot.com.es/
broad peak
Després del documental l’alpinista Jesús Morales respondrà a totes les preguntes que tinguem. A més ve amb bona companyia: Dr. José Manuel Soria, que ens parlarà de la campanya solidària “Cuida tus venas” sobre la problemàtica, per exemple, de la trombosi en el món de l’escalada.

No us ho perdeu. Poques vegades podem tenir l’oportunitat de veure una aventura tan espectacular i escoltar “in person” al gran protagonista. T’esperem al Boca Nord per gaudir d’una tarda-nit increïble.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda