Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 De Marsé a Mercè – Ruta Literària Dramatitzada | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

De Marsé a Mercè – Ruta Literària Dramatitzada

Dissabte 25 a les 11h a la Biblioteca del Carmel Juan Marsé

Ruta Literària Dramatitzada

503362240_640

El Marsé a Mercè és una ruta literàrio-artística entre les Biblioteques Juan Marsé i Mercè Rodoreda. En la caminada, que conté vàries parades i lectures dramatitzades de diversos fragments d’obres de Mercè Rodoreda i de Juan Marsé, es podrà gaudir de racons dels nostres barris i de fragments de la literatura de Marsé i de Rodoreda.

Punt de trobada: Biblioteca El Carmel-Juan Marsé – 11h

Punt final: Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda – 13h

Duració de la ruta aproximada 2 hores – Dificultat mitja

Pots mirar mes detalls de la ruta i del recorregut AQUÍ i mirar el vídeo promocional de la ultima edició:

Inscripcions del 23 de març al 21 d’abril de forma presencial i/o per correu electrònic a :

Espai Jove Boca Nord: bocanord.cat – info@bocanord.cat

Centre Cívic Carmel: cccarmel.cat – cccarmel@qsl.cat

Centre Cívic Guinardó: ccguinardo.cat – informacio@ccguinardo.cat

Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda: bcn.cat/bibmercerodoreda – b.barcelona.mr@diba.cat

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: bcn.cat/bibelcarmel – b.barcelona.jma@diba.cat

Casal de barri Pirineu: casalsdebarrihg.cat/cbpirineu/ – casalbarripirineu@canbaro.net

 

PontMulbergBarraquisme

 

 

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda