cubierta_PUNTSdetalle
Categoria: Agenda.

Crafts Caramel Abril amb S. Jordi

Dissabte 25 abril | 10h30 a 13h30

Rambla del Carmel amb Dante Alighieri

RECITAL DE POESIA & PUNT JACQUARD

A càrrec de Luca Leonardi & Aviv / Ganchillo Freestyle.

Visca Sant Jordi! Ajuntem la poesia amb el llibre “PUNTS” i recuperem les agulles per fer Jacquard! La proposta està a càrrec d Aviv, que tots ja coneixem, i serà teixir una funda pel mòbil o tableta o fins i tot per un llibre, al mateix temps escoltant la poesia en forma de PUNTS i musica de Luca! Serà una trobada molt especial, no falteu!

Nosaltres posem les llanes i fils; vosaltres només heu de portar les agulles i ganes!

 

La participació es gratuïta;

Heu de portar: agulles de ganxet nº 3 i nº4

Cal reservar plaça amb el correu: ana@bocanord.cat

Ens veiem a la Rambla!

cubierta_PUNTS punt jersei

tapestry-ipadmini-ww

 

Sobre Luca Leonardi: “Si tenim en compte els números absoluts i relatius de població humana i bovina d’Uruguai, jo hauria d’haver nascut vaca. Contradient aquesta estadística, vaig acabar semblant humà, fet que m’ha facilitat molt poder dedicar-me a escriure. Com la major part de gent d’allà, tinc ancestres italians, i durant molts anys he cregut que d’aquí venia el meu nom. Però fa poc vaig descobrir que no, que és el nom d’un nen de la telenovel·la que mirava ma mare mentre jo estava vivint la vida a la seva panxa. Suposo que per això em sento atret per les històries, que la meva família assegura que invento des que sé escriure. Les primeres que escrivia a l’escola, segons les mestres, eren pàgines i pàgines i pàgines… de manera que em recomenaven sutilment que escrivís coses més curtes. Recentment he decidit que els he de fer cas, i he escrit aquesta història en forma de poemari d’escasses 31 pàgines perquè ningú s’enfadi.

Tú de mayor no serás astronauta, serás extraterrestre.

Ma germana.”

………………………….

crafts caramel detall 2

CRAFTS CARAMEL! Un espai de creativitat, DIY, “craftivisme” i manualitats contemporànies que buscarà espais del barri per reunir gent jove amb altres generacions!
“CRAFTS CARAMEL” es la edició renovada i millorada de Enganxa’t Al Ganxet!

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda