Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Cabaret Literari: “Al Aire Libro” | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Cabaret Literari: “Al Aire Libro”

Dijous 23 d’abril, a les 17:30h i dins els actes per celebrar la diada de SANT JORDI…

AL AIRE LIBRO banner

Prenent al peu de la lletra el que al seu dia va ser la pedra filosofal de GILLES DE RAI, és a dir, treure a la intempèrie els nostres deliris literaris per veure el que resisteix d’ells i el que no, posem tota la carn a la graella per la diada de Sant Jordi i convidem a qui es doni per al·ludit a participar en el nostre primer esdeveniment a cel obert: el cabaret literari “¡AL AIRE LIBRO!” (així, amb exclamacions).
Un cop més, el cabaret servirà per donar curs a tot desvari, “devaneo” i despropòsit literari (sempre literari), de manera que esteu tots més que convocats.
Organitzat per Boca Nord, Boca Ràdio 90.1 FM i El Club dels lletraferits, altres éssers que, si bé semblen tenir els peus a terra, la veritat és que viuen en l’aire.

Comptarem amb la gràcia i les lletres de:
* Danilo Facelli
* Mariarrovira Lastra
* Daniel Higiénico (ploma i guitarra)

I amb els acords i les escates de “El PezPsiquiatra”

Ens veiem el dijous 23 d’abril, a les 17.30h a la Rambla del Carmel (tocant al Mirador d’Horta). A prop d’on el carrer Dante Alighieri es creua amb Beatriz, per ventura existeix un lloc més perfecte?
Doncs vinga, espavileu, ¡i vagin preparant els seus textos!
O sigui que si vols participar, siguis escriptor, rapsoda, poeta, o raper, vine i participa. Escriu-nos a musica@bocanord.cat (assumpte: cabaret literari) abans del 17 d’abril.

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda