Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Gil Evans Tribute Big Band – Acústics de Bocaràdio | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
DOSSIER PRENSA GETBB
Categoria: Agenda, Entitats, Música, ràdio.

Gil Evans Tribute Big Band – Acústics de Bocaràdio

Dijous 7 de maig a les 21h i amb taquilla inversa*
*(pagues el que vulguis al acabar del espectacle)

Gil Evans Tribute Big Band dins el cicle Acústics de Bocaràdio
Concert “especial” del cicle Acústics de Bocaràdio, fins ara hem tingut, normalment, un músic, en solitari, tocant una guitarra i cantant, a vegades acompanyats per un, o dos, o fins i tot tres músics més, però és que aquest concert de maig tindrem ni més nimenys que una BIG BAND! Això vol dir quasi 20 músics al escenari (per això fem la taquilla inversa) i no és gratuït com sempre ho fem.
DOSSIER PRENSA GETBB

Us presentem a  Gil Evans Tribute Big Band. Aquest projecte neix de la mà del trompetista garriguenc Pep Tarradas, és la continuació del que va ser el seu projecte final de carrera. El projecte inicial estava basat en en la música i l’estètica de les composicions que formen el disc del nonet de Miles Davis titulat “Birth of the cool” amb música i direcció de Gil Evans. Aquest disc data de l’any 1949 i va significar un gir molt important en l’evolució de la història del Jazz pel que fa a l’estètica en la improvisació, les tècniques de composició i arranjaments i inclòs en les estructures de les formacions.

Joan Mas: saxo alt, soprano i flauta
Albert Comaleras: saxo alt i flauta
Lluc Casares: saxo tenor i flauta
Nil Villà: saxo tenor i clarinet
Marcel·lí Bayer: saxo baríton i clarinet baix
Albert Costa: trombó
Aram Montagut: trombó
Alba Pujals: trombó
Darío García: trombó
Joel González: piano
Aleix Forts: contrabaix
Joan Casares: bateria
Leo Torres: trompeta i flugelhorn
Pep Garau: trompeta i flugelhorn
Pol Padrós: trompeta i flugelhorn
Óscar la Torre: trompeta i flugelhorn
Pep Tarradas: composició, arranjaments i direcció

logo bocaradio

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda