Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Paula Sendim & Izä – Acústics de Bocaràdio | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
logo bocaradio
Categoria: Agenda, Entitats, Música, ràdio.

Paula Sendim & Izä – Acústics de Bocaràdio

Dijous 9 d’abril a les 21.30h i amb entrada lliure

Paula Sendim & Izä, dins el cicle Acústics de Bocaràdio
Doble concert aquest, que us presentem pel més d’abril, fruit de la participació al programa de Bocaràdio, Hiperactivicat, dins les celebracions del dia de la dona, “conjuminem” aquesta parella de cantants catalanes, que s’han unit per una bona causa. Dona cançó.
paula sendim
izä

DONA CANÇÓ és un projecte musical, poètic, teatral… Un espectacle de varietats on quatre artistes comparteixen cadascuna un treball de 20 minuts; en total l’espectacle dura una hora i mitja. Tenint en compte els temps que ens toquen viure, hem ajustat molt el pressupost.  Hem creat una plataforma cultural que treballa per i per a la creativitat femenina.  Analitzant el sector cultural actual hem arribat a la conclusió de que aquesta es una tasca necessària i urgent.  El primer filtre de la nostra plataforma és la qualitat artística alhora que apostem per la multidisciplinarietat, multiculturalitat i la transgeneracionalitat.  El projecte DONA CANÇÓ acumula uns quants anys d’experiència en el sector cultural i disposem d’un llistat de 80 artistes de diferents àmbits: música, poesia, narració oral, contacontes, clown….

logo bocaradio

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda