cartel_2015_boca_nord_web
Categoria: Agenda, exposicions.

Exposició “Naturaleza en Bracknell” de Mireya Maralma

De 16 d’abril al 7 de maig

Exposició “Naturaleza en Bracknell” de Mireya Maralma

Inauguració el 16 d’abril a les 19h

Sala d’exposicions Boca Nord

L’exposició de “Naturaleza en Bracknell” es compon d’il·lustracions fetes en aquarel·la, témpera, llapis de colors i altres tècniques, donant-li claredat, feminitat i sensualitat al treball. Basada en l’entorn natural d’un poble sud-oest anglès, en un estiu ple de llum, verdor, insectes i flors, les il·lustracions mostren l’essència d’un lloc calmat, a on les cases estaven rodejades de bosc, a través de la cura del traç, uns colors vius i uns dibuixos onírics.

 

cartel_2015_boca_nord_web

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda